18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Torokgyulladás

Megosztás
Életmód

Ebben a ködös, nyálkás, influenzás időszakban sokszor előfordul a torokgyulladás. A torokgyulladás a nyálkahártya gyulladásos elváltozása. A leggyakoribb kiváltó ok a légúton terjedő kórokozók bekerülése a szervezetbe. Az esetek többségében ez elég fájdalmas, a fájdalom leggyakoribb oka a torokfájás.


Ebben a ködös, nyálkás, influenzás időszakban sokszor előfordul a torokgyulladás.

A torokgyulladás a nyálkahártya gyulladásos elváltozása.

A leggyakoribb kiváltó ok a légúton terjedő kórokozók bekerülése a szervezetbe.

Az esetek többségében ez elég fájdalmas, a fájdalom leggyakoribb oka a torokfájás.

Mint sok más típusú gyulladás, a torokgyulladás is lehet heveny - melyet a gyorsan kialakuló és általában viszonylag rövid lefolyás jellemez -, vagy lehet krónikus. Garatgyulladás lehet a mandulák gyulladásos megnagyobbodása által okozott nyelési, légzési fájdalom, ez a szorongató fájdalom, a gyulladt mandulák által okozott nyeléskor fellépő fájdalomra utal, ilyenkor a beteg a garatot szűknek érzi. A herpangina a torok és szájnyálkahártyán herpesz-szerű hólyagokat okozó, lázas fertőző betegsége. A betegséget gyakran kísérheti a köhögés, égő-, viszkető érzés a torokban, láz és duzzadt nyirokcsomók.

A torokgyulladásnak lehetnek virusos, bakteriális, valamint egyéb okai. Lehetnek fertőző és nem fertőző esetei.

De mit tegyünk a torokgyulladás megelőzése érdekében, legyen az bármilyen, illetve milyen természetes alapú termékeket fogyasszunk, ha már megbetegedtünk?

Most is, mint mindig az Aloe Verát hívtam segítségül. Fogyasszuk az alábbi termékeket:

Elsősorban a már jól bevált Aloe Vera Gelt igyuk, mely gyulladáscsökkentő, gomba-, csíra- és vírusölő hatása jelentős. Hámosítja a bél belső falát, feltölti a megterhelt immunrendszert, segíti a tápanyagok felszívódását. Fogyasztása nem jár semmiféle mellékhatással, természetes összetételénél fogva nem lehet túladagolni!

Igyunk sok Aloe Blossom Herbal Teát, mely elősegíti az emésztést, méregtelenít, fertőtlenít, vizelethajtó és nyugtató.

Használjuk napjában többször az előző cikkemben már részletesen bemutatott Aloe Vera First sprayt, mely segít torokfájásnál, mandulagyulladásnál, asztmánál, elhúzódó köhögésnél, rekedtségnél, hangszálproblémáknál. Számos operaénekes már használja!

A méz jótékony hatását nem kell bemutatni, így magától értetődik, hogy végül, de nem utolsó sorban szedjünk Bee Propolis tablettát, mely kitűnő módja annak, hogy szervezetünk védekező rendszerét erősítsük. Nagyon erős a gyulladáscsökkentő és a fertőtlenítő hatása.

Amennyiben bővebb információra van szükséged a termékekről, vagy vásárolni szeretnél, úgy kérd részletes programleírásom és árajánlatom a [email protected] e-mail címen.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat