18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tündéri anyukák

Megosztás
Életmód

Varázslat és csodaital Kis ördögfiókánk sírva jön haza, mert felhorzsolta a térdét. Mit tehetünk ilyenkor? Ráfújunk, megsimogatjuk gyermekünk fejét, a fülébe suttogunk egy varázsigét, miközben felszárítjuk könnyeit, vagy filctollal napot rajzolunk neki. Igaz? Végső soron minden anyuka egy picit tündér is.  De ha a varázsszer nem bizonyul hatékonynak, íme néhány ősrégi természetes orvosság receptje, a mindennapok bibijeire. A rozmaring nemcsak a lecsót ízesíti, hanem remek szer kimerültség és stressz ellen is.


Varázslat és csodaital

Kis ördögfiókánk sírva jön haza, mert felhorzsolta a térdét. Mit tehetünk ilyenkor? Ráfújunk, megsimogatjuk gyermekünk fejét, a fülébe suttogunk egy varázsigét, miközben felszárítjuk könnyeit, vagy filctollal napot rajzolunk neki. Igaz? Végső soron minden anyuka egy picit tündér is.  De ha a varázsszer nem bizonyul hatékonynak, íme néhány ősrégi természetes orvosság receptje, a mindennapok bibijeire.

A rozmaring nemcsak a lecsót ízesíti, hanem remek szer kimerültség és stressz ellen is.

Főzet 1 l forrásban lévő vízbe 5 percig áztatunk 10 g rozmaringot.

Mire jó?  

Kiválóan alkalmas a kis csemeték kezelésére, amikor legyengítette őket valamilyen gyermekbetegség.

Áfonya Tipp

A gyerekek általában utálják, amikor a szájukban lévő aftát akarjuk kezelni. Nem elég, hogy fáj nekik, még egy erősen savas folyadékkal is kellene kenegetni az ínyüket. Sokkal könnyebb rávenni őket, hogy fekete áfonyából főzött pürét tegyünk rá, amit le is nyelhetnek.

Rózsavíz Tipp

Szédülés-Zsibbadás

Szédülünk vagy zsibbadnak ujjaink (ami a rossz vérkeringés következménye), kis lángon, forralás nélkül melegítsünk 3 kávéskanál rózsavizet (Szépítő titkok), 3 kávéskanál narancsvirágvizet(gyógyszertárban kapható), 3 kávéskanál  cukrot, vagy még jobb ha mézet, valamint 1 pohár vizet. Ez az ital különösen dohányosoknak ajánlott a betegségek megelőzésére.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat