18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

6 dolog, amire a babasampon használható

Megosztás
Életmód

A babasamponról eszünkbe jut gyerekkorunk. Nem létezik olyan ember a Földön, aki ne szeretné a babáknak készült termékeket. Biztosak lehetünk benne, hogy a termék kiváló minőségű, hiszen gyerekeknek készült. A gyerekeknek készült termékek, köztük a babasampon is tökéletes érzékeny bőrre. Miért is nem használunk többször babasampont? Most mutatunk 6 lehetőséget, amikor a babasampon tökéletesen megállja helyét, és nem is gondoltunk rá eddig.


A babasamponról eszünkbe jut gyerekkorunk.

Nem létezik olyan ember a Földön, aki ne szeretné a babáknak készült termékeket.

Biztosak lehetünk benne, hogy a termék kiváló minőségű, hiszen gyerekeknek készült.

A gyerekeknek készült termékek, köztük a babasampon is tökéletes érzékeny bőrre.

Miért is nem használunk többször babasampont?

Most mutatunk 6 lehetőséget, amikor a babasampon tökéletesen megállja helyét, és nem is gondoltunk rá eddig.

Edények áztatására

Tökéletes tányérokra, edényekre száradt maradék előáztatásához, ráadásul kezünket sem marja ki a vegyszer.

Sminkeltávolítás

Gondoltuk volna, hogy a babasampont maradéktalanul eltávolítja bőrünkről a sminket? Mindezt úgy, hogy nem csípi szemünket, hiszen a babasamponok direkt „könnymentesen” készülnek, hogy ne csípjék a baba szemét. A babasamponhoz vattapamacson adhatunk babaolajat is, és így hidratálókrémre sem lesz szükségünk.

Arctisztítóként

Bőrünknek nagyon jót tesz, ha naponta kétszer babasamponnal mossuk át. Át is dörzsölhetjük gyengéden babasamponos vízbe áztatott vattapamaccsal. Még a makacs alapozót is tökéletesen eltávolítja. A bőr selymes tapintású lesz. Érdemes kipróbálni!

Ablaktisztítás

Igen, a babasampon erre is tökéletes. Elég lesz egy szórófejes flakonba egy teáskanálnyi babasampont tenni, és máris készen van a szuper hatékony ablaktisztítónk.

Sminkeszközök tisztításához

Reméljük mindenki tisztában van vele, hogy havonta érdemes kimosnunk és megtisztítanunk sminkeszközeinket, ám nem mindegy hogyan tesszük ezt. A sminkecset sörtéi és az aplikátoron található szivacs sérülékeny, ezért erős vegyszeres tisztításuk nem ajánlott. Ekkor lehet jó ötlet a babasampon. Csak mártsuk az eszközöket babasamponos vízbe, kicsit dörzsöljük át, majd öblítsük le, rázzuk ki, és hagyjuk teljesen kiszáradni.

Házi kedvenc fürdetéséhez

A kutya és cica bőre rendkívül érzékeny, nem mindegy, milyen samponnal mossuk meg kedvencünket. Választhatunk a méregdrága állatoknak készült (nem minden esetben kiváló minőségű) között, és választhatjuk a babasampont, ami jóval olcsóbb, garantáltan hipoallergén.  A babasampon nem habzik annyira, mint a normál samponok, ezért könnyebb lesz kedvencükről leöblíteni fürdetés után.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat