18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Sikerkönyv után sikerfilm lesz a Szürke ötven árnyalata?

Megosztás
Filmkuckó

A Szürke ötven árnyalata akkor sikert aratott könyv formájában, hogy e mellett Hollywood sem mehetett el szó nélkül. Sam Taylor-Johnson úgy döntött megrendezi a filmet, amitől hasonlóan nagy sikereket remél, mint anno a könyvtől.


A Szürke ötven árnyalata akkor sikert aratott könyv formájában, hogy e mellett Hollywood sem mehetett el szó nélkül. Sam Taylor-Johnson úgy döntött megrendezi a filmet, amitől hasonlóan nagy sikereket remél, mint anno a könyvtől.

A könyv

Az Árnyalat-trilógiák pestisként söpörtek végig a világon. Nem nagyon akadtak olyanok, akik nem tudták mi az a Szürke ötven árnyalata, és ne jelent volna meg egy kis huncut vigyor a szájuk sarkában, ha rágondoltak. Az első kötet egyöntetű sikert tudhatott magáénak. Ennyire ki lennének éhezve az emberek az erotikus irodalomra? Egy biztos igazi hullámot indított el E. L. James könyve, és már ismét fellendült a műfaj.

Kérdéses, hogy egy ilyen fajta műből, milyen módon lehet mindenki számára nézhető mozifilmet csinálni, anélkül, hogy átesne a pornófilmek kategóriába. Nem egyszerű, és az első hivatalosan is megjelent trailer, sem egy lightos filmet sugall.

A sztori

Egy pár mondat a sztoriról, amennyiben lenne valaki, aki még nem hallott róla. Anastasia Steele az irodalom szakos egyetemi tanuló, elmegy, hogy interjút készítsen Christian Greyjel az ifjú és tehetséges vállalkozóval, az iskolai lap számára. A férfi gyakorlatilag vonzza magához a nőket, nagyobb a vonzáskörzete, mint a Napnak….. Ana is hamar rájön, hogy kell neki ez a férfi, aki egyszerre titokzatos, és tartózkodó. És a fiatal újságíró hallgató, és az üzletember kapcsolata bimbózni kezd, na persze nagyobb hangsúlyt fektetve a testi kapcsolatra…..

A film

Érdekesség, hogy Christian Grey szerepét egy eddig még ismeretlen színész Jamie Dornan alakítja majd, míg a női főszereplőt alakító Dakota Johnson több filmet tudhat már maga mögött. Majd kiderül mennyire volt jó választás a páros…

A filmet Amerikában stílusosan Valentin napon mutatják be, bár nem éppen egy összebújós romantikus filmről van szó, attól még ez az alkotás is hozhat kellemes perceket a szerelmesek napján. Egy biztos a trailer alapján fülledt erotikára számíthatunk, és valószínűleg tizennyolcas besorolást kap majd a film. Érdekes Valentin-nap következik…..


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat