18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A csajok bosszúja

Megosztás
Filmkuckó

Milyen érzés, amikor rájössz arra, hogy a hőn szeretet férfi az orrodnál fogva vezet? Mit teszel akkor, ha rájössz, hogy nem te vagy az egyetlen, akivel ezt műveli? Nem mást, mint jól megszívatod. A csajok bosszúja három nő történetéről szól, akiket ugyanaz a férfi ejtett pofára….


Milyen érzés, amikor rájössz arra, hogy a hőn szeretet férfi az orrodnál fogva vezet? Mit teszel akkor, ha rájössz, hogy nem te vagy az egyetlen, akivel ezt műveli? Nem mást, mint jól megszívatod. A csajok bosszúja három nő történetéről szól, akiket ugyanaz a férfi ejtett pofára….

Mark King élete látszólag tökéletes.. Gyöngyörű ház, jól fizető állás, és egy kedves és odaadó feleség. Nagyon sokan álmodnak ilyen életről, de végül sosem találják meg. A mi férfiállatunknak persze ez egyáltalán nem elég. A felesége mellé keres egy búja szőkét (Carly-t) , hogy az unalmasabb hétköznapokat is legyen mivel feldobni. Normális ember ilyenkor a párjával megy szórakozni, de Markot a férfiassága hajtja előre.

Egy napon persze Carly meglátogatja otthon az állítólagos „fiúját”, de sajnos a feleség nyit ajtót. A nő még valahogyan kimagyarázza magát, de az asszony sem IQ nulla így másnap meglátogatja Carly-t a munkahelyén, és bizony-bizony minden kiderül.

Jöhet egy sor pia, egy csomó hiszti, és még több pia, majd a két lány rájön, hogy több közös van bennük, mint gondolnák. Bevallom ennyi sivítozás, és visítozás után nagyon nagy erő kellett, hogy le ne kapcsoljam a filmet.

Kate a feleség, eléggé elhagyatottnak érzi magát, és nem is tudja, mi tévő legyen. Amolyan igazi kertvárosi feleség. Nem dolgozott még egy percet sem az életében és pénze sincsen….. Carly a belevaló vagány csaj terelgeti a törött szárnyú mama madárkát az úton. Követik Markot, és megfigyelik minden lépését, aztán mindketten eldobják a hajukat a meglepetéstől, mikor rájönnek, hogy egy harmadik lány is van a képben.

Amber a feszes combú szőke huszonéves lány, aki nem az érzelmek miatt horgonyzott le Mark mellett. Mikor a két nő beavatja a történetbe egy másodpercig sem habozik, beszáll a nagy csapatba. Jöhet megint egy nagy piaparti az asszony öcsikéjének kecójában, ahol a három nő örök barátságot köt.

Majd másnap reggel dühtől, és másnaposságtól fűtve elhatározzák, hogy megleckéztetik a szoknyapecér csődört. A három amazon összeáll, és élesben játsszák el a Charlie angyalait. Még több kémkedés, távcsövek, a végén meg egy slussz poén. Először kicsiben játszanak: női hormonok, szőrtelenítő a samponba, és sok-sok hashajtó, amolyan egyetemi koleszos csínyekkel.

Végül egy nagy titokra is fény derül. Mark nem csak a nőket csipázza nagyon, hanem a pénzt is ezért, ahol csak tudja, ott nyúlja le a cégek pénzét. A három angyal rájön a titokra, és mint settenkedő nindzsák húzzák rá a vizes lepedőt a „mintaférjre”.

Igazi csajos film, amiben a férfi a nagy gonosz ordas farkas. Nagy reklámot kapott, és iszonyatos marketing volt mögötte, de nekem nem szólt akkorát, mint vártam. Cameron Diaz istenien alakít, mint mindig, és a csajok hármasa is jól össze lett válogatva. Tényleg leforgathatnák a következő Charlie angyalait.

Viszont a szívatás része elég lassan indul be, az első egy órában csak kémkedés megfigyelés, és leginkább picsogás van, egyszóval amolyan egyszer nézős dolog lett belőle. Na jó nem vagyok szőrös szívű Cameron Diaz miatt maximum kétszer megnézhető.

FILMOSO - FIlmek MOzi SOrozatok

FILMOSO/Fb


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat