18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Kavarás

Megosztás
Filmkuckó

A Kavarás, Adam Sandler és Drew Barrymore főszereplésével egy igazi bohókás, romantikus mozi. Afrikának bizony varázsereje van, nem kell több hozzá csak egy hotel, amely különleges nyaralást szervez. Lauren egyedülálló anyuka, aki magányosan neveli két fiát. Az édesapjuk Mark nem nagyon foglalkozik a gyerekekkel, néha napján betéved, de ritkább, mint a fehér holló. A nő már megszokta, hogy a fontos dolgokban nem számíthat az exére, de azért ő is érzi, hogy magányos, ezért elmegy egy vak randira.


A Kavarás, Adam Sandler és Drew Barrymore főszereplésével egy igazi bohókás, romantikus mozi. Afrikának bizony varázsereje van, nem kell több hozzá csak egy hotel, amely különleges nyaralást szervez.

Lauren egyedülálló anyuka, aki magányosan neveli két fiát. Az édesapjuk Mark nem nagyon foglalkozik a gyerekekkel, néha napján betéved, de ritkább, mint a fehér holló. A nő már megszokta, hogy a fontos dolgokban nem számíthat az exére, de azért ő is érzi, hogy magányos, ezért elmegy egy vak randira.

Jim három lányát neveli egyedül, miután felesége elhunyt néhány évvel ezelőtt. Talán még nehezebb a dolga, mint Laurennek, mert olyan dolgokkal is meg kell birkóznia, amire egy férfi nem biztos, hogy lélekben valaha is fel lehet készülve…. (tamponválasztás, smink, frizura, és a női test fejlődése). Igazán még nem heverte ki a felesége halálát, és el van a saját életében, bár gyermekeiből leginkább mini lovagokat nevel egyenruhában. Szegényeket sportboltból öltözteti, és egyforma a frizurájuk is, a múlt században roppant divatos bili séró. Végül a férfit is ráveszik, hogy menjen el erre a bizonyos randira.

A Hooters nevű étteremben találkoznak. Az első benyomás nem túlnyerő és Jim a lehető leghamarabb szeretne egérutat nyerni, és soha többet visszatekinteni, ezért a randizás minden szabályát áthágva eléggé faragatlanul viselkedik Laurennel….. Ennyi év után mindketten elmertek menni egy randira, ami ilyen katasztrofálisra sikerült, ez azért mindkettőjük egójából letört egy nagy, darabot.

Egy véletlen folytán aztán Lauren és két fia illetve Jim és három lánya egy közös Afrikai nyaraláson találkozik, ahol nincs, mese együtt kell lenniük. Az első napokban mindent megtesznek, hogy a lehető legmesszebb kerüljék el a másikat, de aztán a gyerekek szépen lassan közelebb hozzák őket egymáshoz, na meg persze a kötelező közös programok.

Lauren fiainak apukára van szükségük, és valljuk be Jim jobban ért a srácokhoz, mert a lányaival is úgy bánik, mintha fiúk lennének, míg a fiatal kislányok egy anyukára vágynak, vagy legalább egy nőre, aki segít nekik a „lányos dolgokban”.

„Ami Afrikában történik, az ott is marad”, hangzik el többször a filmben. Úgy tűnik a Jim és Lauren között kialakulni látszó románc is inkább a szavannákon marad…. A férfi még nem tudja elengedni a feleségét és magának sem ismeri be, hogy beleszeretett Laurenbe és a hab a tortán, hogy a gyerekei is odáig vannak a fiatal anyukáért, így akár tökéletes családot is alkothatnának. Lauren fiának nagy baseball meccsén aztán pont kerül az I-re, hiszen az édesapa megint nem jelent meg ezen a neves eseményen, Jim azonban megérkezik mind a három lányával….

Elsőre érdekes volt Adam Sandlert egy romantikus filmben látni, aztán hamar kiderült, hogy a poénok sem maradhatnak el. Szívet melengető kedves történet, amibe tökéletesen bele tudod magad képzelni, és együtt szurkolsz a gyerekekkel, hogy végre csókolja meg Jim Laurent. 

FILMOSO - FIlmek MOzi SOrozatok

FILMOSO/Fb


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat