18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nász-ajánlat

Megosztás
Filmkuckó

A Nász-ajánlat  Sandra Bullock és Ryan Reynolds főszereplésével egy olyan love story, ami magával ragad és elsodor…. A végső megállás Sitka Alaszkában. Eddig még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem ezt a filmet, pedig Sandra Bullock munkáit alap járatom szeretni szoktam. Most leültem megnéztem, és úgy vigyorgok, mint a tejbetök. Nem is tudom pontosan, hogy vígjátékot, romantikus filmet, vagy valami egészen mást láttam, viszont tuti biztos, hogy úgy vártam a végkifejletet, mint karácsonykor a Jézuskát….


A Nász-ajánlat  Sandra Bullock és Ryan Reynolds főszereplésével egy olyan love story, ami magával ragad és elsodor…. A végső megállás Sitka Alaszkában.

Eddig még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem ezt a filmet, pedig Sandra Bullock munkáit alap járatom szeretni szoktam. Most leültem megnéztem, és úgy vigyorgok, mint a tejbetök. Nem is tudom pontosan, hogy vígjátékot, romantikus filmet, vagy valami egészen mást láttam, viszont tuti biztos, hogy úgy vártam a végkifejletet, mint karácsonykor a Jézuskát….

Margaret egy nagymenő könyvszerkesztő, és számára ez jelenti a világmindenséget. Egy bökkenő van a sztoriban, hogy kanadai állampolgár, így vízummal tartózkodik New Yorkban. Elindította ugyan az új kérvényt, de annak értelmében nem hagyhatta volna el az országot, a meló viszont elszólította. Igazi munkamániás nőként a szempillája sem rebbent, és máris megszegte a megállapodást. Egy utolsó mentsvára maradt, mégpedig a házasság.

Nem mást szemel ki leendő férjének, mint az asszisztensét Andrew-t. A férfinak nem marad sok választási lehetősége, vagy belemegy az alkuba, vagy vége a még el sem kezdődött szerkesztői karrierjének. Főnökéért viszont cseppet sem rajong, mivel a nő körülbelül annyi érzelmet mutat a világ felé, mint a próbababák a kirakatban.

Egyik hétvégén Alaszkába utaznak, hogy elmondják Andrew családjának a nagy hírt. A rokonok eleinte szívják Margaret vérét, de hamarosan befogadják a családba, sőt az esküvőt is gyorsan összedobják. A két fiatal szépen lassan megnyílik egymás előtt, és bizony az ellenszenves főnökről kiderül, hogy egy igen vonzó teremtés.

Megérkezik a Bevándorlási Hivatal munkatársa is, aki egy percig sem hitte el, hogy komoly érzelmek lennének a nász hátterében. Ha kiderül, hogy névházasságra készülnek, akkor Margaret mehet vissza Kanadába, és búcsút inthet a nagyszerű állásának, Andrew pedig perkálhat rendesen, és mehet a börtönbe.

Végül a két fiatal az oltár előtt köt ki, de Margaretben megszólalnak az emberi érzések, és egy mély és őszinte vallomás keretében hátrahagyja Andrew-t. A fiú mindeközben rádöbben, hogy beleszeretett főnökébe. Indulhat a futam a szeretett nő után.

Sandra Bullock mesteri alakítása tényleg lenyűgöző. A kemény főnök, akinek semmilyen érzelem nem látszódik az arcán, szépen fokozatosan alakul át egy érzelmes finom nővé. Ahogy a semmi érzelem után megtölti az arcát minden, ami a szívében van attól tényleg könnybe lábadt a szemem. Ryan Reynolds alakítása érdekes, nem jöttem rá mikor szeretett bele igazán a nőbe, és számomra olyan érzelemmentes maradt végig.

Összességében egy iszonyú édes történet, aminek a végén én is Andrew-al szaladtam legalábbis gondolatban, hogy utolérjem Margaret-et.

FILMOSO - FIlmek MOzi SOrozatok

FILMOSO/Fb


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat