18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A csajok háborúja

Megosztás
Filmkuckó

Az életben vannak igazán fontos dolgok: a család, az igaz szerelem, de mindezek mellett létezik még egy dolog, amit nem pusztíthat el a legerősebb vihar sem, ez pedig a barátság. A csajok háborúja című filmben két barátnő fordul egymás ellen, az esküvőjük miatt… Liv és Emma gyerekkoruktól kezdve a legjobb barátnők, és mint minden kislány ők is megálmodták a tökéletes esküvőt. Egyszer az édesanyák elvitték a két kislány a Plaza-ba, és akkor mindkét gyerekben tudatosult, hogy itt szeretnék megtartani a nagy napot.


Az életben vannak igazán fontos dolgok: a család, az igaz szerelem, de mindezek mellett létezik még egy dolog, amit nem pusztíthat el a legerősebb vihar sem, ez pedig a barátság. A csajok háborúja című filmben két barátnő fordul egymás ellen, az esküvőjük miatt…

Liv és Emma gyerekkoruktól kezdve a legjobb barátnők, és mint minden kislány ők is megálmodták a tökéletes esküvőt. Egyszer az édesanyák elvitték a két kislány a Plaza-ba, és akkor mindkét gyerekben tudatosult, hogy itt szeretnék megtartani a nagy napot.

Jó pár évvel később, mikor a két kislányból ifjú hölgy lett, és mindkettőjükre rátalált a szerelem, nem volt más hátra csak a lánykérés. Liv megtalálta párja szekrényében a gyűrűt, és izgatottan várta, mikor szánja el magát a férfi a lánykérésre, ez idő alatt viszont Emma barátja megtette a nagy lépést. Mire kettőt pislogtak mind a ketten menyasszonyok voltak.

Liv és Emma elmentek a tökéletes esküvőszervezőhöz Marion St. Clairehez, aki profinak számít a szakmájában. Szerencséjükre volt is még két szabad időpont a Plaza-ban, az egyik június hatodikára a másik a hónap végére. Úgy tűnt mindkettőjüknek meglehet az álomesküvője, és még egymás nyoszolyójaként is helyt tudnak állni. Aztán bekövetkezett a végzetes hiba….

A két barátnő esküvőjét egy hiba miatt ugyanarra a napra tették, nem volt más hátra, mint, hogy az egyikük másik helyszínt válasszon, de vajon melyikük? Persze engedni egyik sem akart és érveik is voltak bőven, végül egyik lány sem adta be a derekát. Valami elszakadt a két lánynál és az eddig elválaszthatatlan barátnők mindent megtettek annak érdekében, hogy szabotálják a másik esküvőjét.

Innentől kicsit átmegyünk ovis üzemmódba, és tényleg a leggagyibb trükkökkel próbálkoztak egymás, és az esküvők tönkretételére. Liv hajlamos a hízásra, ezért Emma annyi édességet küldetett neki, ami nehezen jött ki a fizetéséből is, csak azért, hogy véletlenül se férjen bele az esküvői ruhájába. Liv a szoláriumban babrálta meg a színezőket, ezért Emma úgy nézett ki, mint egy jól sikerült répa, és így tovább…..

Mindkettőjüket lekötötte a másik, így persze a vőlegények maradtak háttérben. Milyen jól megmutatták a lányok az igazi oldalukat? Hát egy biztos egyikkel se vesznék össze, mert akkor megnézhetném magam…. Így a vőlegények is szembesülhettek azzal, hogy kit is készülnek elvenni, és bizony elég rémisztő azt látni mikor álmaid nője teljesen kivetkőzik önmagából, és porig alázza magát, csak azért, hogy visszaszúrjon.

Végül eljött az esküvő napja, és persze az sem ment zökkenőmentesen…. Az egyik lány végül magára marad az oltárnál, ja és előtte van még egy kis menyasszonyboksz is.

Később ezen már csak mosolyogni lehet, és a fejünket csapkodni, hogy viselkedhettünk így azzal, aki gyerekkorunk óta a legközelebb áll hozzánk, és a barátsága mindennél fontosabb. Kate Hudson a keménycsaj, akit semmivel nem lehet megtörni, tökéletesen hozza Liv karakterét, míg Anne Hathaway a kis törékeny hattyú, akiből pillanatok alatt sárkány lesz. Színészi alakítás szempontjából tökéletes, mind a két lány nagyon jó választásnak bizonyult. Tuti többször nézős film!

FILMOSO - FIlmek MOzi SOrozatok

FILMOSO/Fb


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat