18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Megosztás
Filmkuckó

Seth McFarlane új filmje a Hogyan rohanj a veszTEDbe magasan alulmúlta a várakozásaimat. A TED ehhez a filmhez képest díjnyertes, pedig nekem az sem tetszett annyira. A Family Guy atyjának a sorozatánál kellett volna maradnia, és a filmeket messzire elkerülni. Egy újragondolt western film, ami tele van gusztustalan és undorító dolgokkal, egyáltalán nem nevezhető viccesnek. A bemutatóban látott jelenet amiben a főszereplő a biciklijével feldönti a lovakat, amik úgy borulnak el mint a motorok. Ez a majdnem két órás film legviccesebb jelenete….


Seth McFarlane új filmje a Hogyan rohanj a veszTEDbe magasan alulmúlta a várakozásaimat. A TED ehhez a filmhez képest díjnyertes, pedig nekem az sem tetszett annyira.

A Family Guy atyjának a sorozatánál kellett volna maradnia, és a filmeket messzire elkerülni. Egy újragondolt western film, ami tele van gusztustalan és undorító dolgokkal, egyáltalán nem nevezhető viccesnek. A bemutatóban látott jelenet amiben a főszereplő a biciklijével feldönti a lovakat, amik úgy borulnak el mint a motorok. Ez a majdnem két órás film legviccesebb jelenete….

Már maga a cím, elég kétértelmű, hiszen az előző filmre, a Tedre asszociál, és akinek nem tűnt volna fel annak kedvéért, még ki is emelik csupa nagybetűvel. Jó egyet el kell ismernem Seth McFarlane hatalmas színészi képességgel rendelkezik, és remekül hozza a looser vadnyugati birkás gazdát.

Albert a szegény birkapásztor egy nap gyáván meghátrál egy pisztolypárbajból. Barátnője Louis ezért faképnél hagyja. A nagydumás, de bátortalan férfinak elege lesz a határvidékből és a vadnyugatból. Szeretne elmenni San Francisco-ba.

Anna a vadnyugat legnagyobb banditájának a neje, és amikor a férje rabolni van, ő és egy másik rossz fiú a legistenhátamögöttibb faluban húzzák meg magukat. Ebben az esetben pont ott ahol Albert is lakik. Közben Louis új férfira talál „Mr.  Bajuszkirály” személyében, akit nem kisebb ember alakít, mint Barney Stinson (Neil Patrik Harris). Tökéletesen hozza a figurát, benne nem is csalódtam soha, és nem is fogok!

Szóval Albert elkezdi játszani a Janit, mert vissza akarja kapni a szende szőkét, persze egyedül csak lejáratja magát. Végül összebarátkozik Annával; aki farag belőle valami ember félét, és még jól is érzik közben magukat.

 A vásárban Albert pisztoly párbajra hívja „Mr. Bajuszkirályt” dühében, azonban hamar rájön nem sok esélye van nyerni, és itt jön a képbe Anna. Megtanítja Albertet lőni, és még táncolni is elmennek, ahol szegény Annán a várbörtön rácsaihoz hasonló alsószoknya van….

Na szóval a végére befut a rosszfiú is, így jöhet egy kis cowboyos üldözés és bujkálás. Albert legjobb barátja végül megkapja a barátnőjét, aki nem mellesleg fizetős lány, és a város háromnegyedével lefeküdt kivéve a saját barátjával, mondván „keresztények” várni kell a házasságig. Ez is minden csak nem vicces, ez sokkal inkább szánalmas…

Aztán a happy end előtt jöhet egy kiadós fosás, meg még egy pisztolypárbaj…. Végignéztem. Túléltem. Az ajánlója alapján ennél milliószor többet vártam volna tőle. A ted legalább kapott egx „villámdalt” , amit az óta is emleget a nép, ebből a filmből nem sok minden fog megmaradni. Leginkább semmi. Összegezve a színészi játék ötös, mert Seth McFarlane és Neil Patrik Harris is kiválóan hozta a karakterét, Giovanni Ribisi pedig tökéletesen öltötte magára a blafék legjobb barát szerepét, aki nem fekszik le a kuplerájban dolgozó barátnőjével.

A történet borzalmas, és amikor megjelent Doki a „Vissza a jövőbe” című filmből, akkor értem el arra a pontra, hogy most fogok fejjel menni a falnak…. 

http://filmoso.hu

https://www.facebook.com/filmoso


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat