18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Levelek Júliának

Megosztás
Filmkuckó

Vajon igazak a mesék? Vajon tényleg varázslatosak a szobrok és szerencsét hoz e, ha megdörzsölöd? A kívánságkút tényleg kívánságokat teljesít? És vajon ki rejtőzik Veronában a Júlia szobor mögött? Ide nap, mint nap érkeznek szomorú hölgyek, akik Júliától kérnek segítséget, és ezek a lányok választ is kapnak.


Vajon igazak a mesék? Vajon tényleg varázslatosak a szobrok és szerencsét hoz e, ha megdörzsölöd? A kívánságkút tényleg kívánságokat teljesít? És vajon ki rejtőzik Veronában a Júlia szobor mögött? Ide nap, mint nap érkeznek szomorú hölgyek, akik Júliától kérnek segítséget, és ezek a lányok választ is kapnak.

Shopie egy fiatal újságíró lány, akire az igazi sztori még vár. Főnöke csak kisebb munkákkal látja el és nem nagyon figyel az ötleteire sem. Shopie így csak hobbiként írogat magának és várja az alkalmat a kitörésre.

Vőlegényével, Victorral elő nászútra utaznak az olaszországi Veronába. Victorról tudni kell, hogy most készül megnyitni az olasz éttermét így Itália ízei teljesen elvarázsolják. Egy cseppet elfeledkezik Shopieról és inkább a beszállítókkal tárgyal és bejárja az itáliai gasztro fővárosokat.

Így Shopie magára marad, és egyedül indul el felfedezni Olaszország rejtélyeit. Ellátogat Júlia szobrához és a híres erkélyhez is. Itt a nők mind-mind levelet írnak Júliának a különböző egészségügyi, szerelmi, vagy munkaügyi problémáikkal. Mikor már kiürül a tér érkezik egy nő, aki összeszedi az összes levelet. Shopie a nyomába ered.

Kiderül, hogy esténként olasz nők egy csoportja válaszol az összes levélre, akik Júlia segítőinek hívják magukat. Minden nőnek megvan a maga szakterülete, hogy milyen problémákra tud megoldást találni.

Shopie velük tart a következő napon és talál egy már ötven éve a sziklában lévő levelet. A hölgyek a választ Shopiera bízzák. Majd pár nappal később megjelenik Claire aki ötven éve hagyta itt olasz szerelmét és fordult Júliához segítségért. A kalandok elkezdődnek.

Claire és unokája Charlie azzal a szándékkal érkeztek Itáliába, hogy megtalálják Lorenzo Bartollinit Claire elveszett szerelmét. Shopie is velük tart azzal a szándékkal, hogy novellát írjon a történetből. A hármas kocsiba pattan és elindul Itáliában, hogy rábukkanjanak az ötven éve itt hagyott férfire és vele együtt a szerelemre.

Kalandjaik Itália szertesodorják őket szebbnél szebb tájakra, azonban a kutatás csak nem akar eredményt hozni. Azt kiderítették, hogy 58 Lorenzo Bartollini él a borvidékeken, de nem bukkannak a nyomára.

Mikor minden reményük elfogyott hazaindulnak, de még ellátogatnak egy szőlészetbe egy pohár finom borra. Lorenzo-K várják itt őket. Az igaz szerelem a sírig tart. Shopie műve nagy sikert aratott és végre neves újságíró válhatott belőle, azonban Victorral való kapcsolata csődöt mondott, így ő is Olaszországba indul a szerelem után.

Kedves bájos történet, mely festői környezetben játszódik. Megismerhetjük az olasz gasztronómia egyes területei, és nem utolsó sorban a szerelem erejét is. Szerethető karakterek és tökéletes pillanatokkal teli film. Mindenkinek, aki szerelemre vágyik, vagy szerelmes megadja a reményt abban, hogy igaz is létezik az igaz szerelem. 

http://filmoso.hu

https://www.facebook.com/filmoso


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat