18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A fogtündér

Megosztás
Filmkuckó

Misztikus kedves kis családi történet. Középpontba helyezi a gyermekeknek kitalált misztikus történeteket melyek valóban igazak. Derek beilleszkedése újdonsült családjába elég rögös úton halad. Derek Thompson egy leszerepelt és kiöregedett hoki játékos. Beceneve a fogtündér, mert amikor már minden kötél szakad, őt küldik be, hogy az ellenfél fogait hullajtsa. Jelenlegi barátnője Carly akinek van két gyermeke Tess és Rendy. Derek nem boldogul túl jól a gyermekekkel, nem hisz benne, hogy a gyerekeket különböző mesékkel kell hitegetni.


Misztikus kedves kis családi történet. Középpontba helyezi a gyermekeknek kitalált misztikus történeteket melyek valóban igazak. Derek beilleszkedése újdonsült családjába elég rögös úton halad.

Derek Thompson egy leszerepelt és kiöregedett hoki játékos. Beceneve a fogtündér, mert amikor már minden kötél szakad, őt küldik be, hogy az ellenfél fogait hullajtsa. Jelenlegi barátnője Carly akinek van két gyermeke Tess és Rendy. Derek nem boldogul túl jól a gyermekekkel, nem hisz benne, hogy a gyerekeket különböző mesékkel kell hitegetni.

Mikor Tessnek kiesik, a foga Derek el akarja neki árulni, hogy fogtündér valójában nem is létezik. Ezután az éjszaka egy idézést talál a párnája alatt és mire kettőt pislog, máris egy nagyon furcsa helyen találja magát.

Megismerkedik Tracyvel a koordinátorával, aki megmutatja neki a helyet, és közli Derekkel, hogy határozatlan ideig fogtündérként kénytelen tevékenykedni a hitetlensége miatt.  Dwayne Johnsont, mint sziklát ismerhettük meg ebbe, na, filmben azonban tütüt húznak rá, ami már magában vicces látványt nyújt.

Derek még akkor is hitetlen, amikor elküldik repülés órára és megkapja a szükséges kellékeket a feladata ellátáshoz. Kezdetét veszi a kiképzése melynek végén leteszi a hűségesküt fogtündérsége idejére.

Mikor másnap az ágyában ébred úgy gondolj csak rémálom volt az egész így elindul Carlyhoz hogy bocsánatot kérjen az előző esti ballépéséért. Derek és Rendy kapcsolata nem alakul túl jól, nem rajon a fiú a fogtündérért.

Romantikus estéjét Carlyval egy furcsa sms szakítja meg. Dereknek elérkezett az első feladata. Az újdonsült fogtündér nehezen bírkózik meg a feladattal és a rengeteg furcsa kellékkel, mint például a zsugorpaszta, a láthatatlanná tevő spary, vagy a macskariasztó. Derek az időbeosztását sem tudja összeegyeztetni az életével, így sokszor kerül kínos ámde humoros helyzetekbe.

Derek és Rendy meg találják a közös hangot a zenében és a viszonyuk kezd egy kicsit javulni. Mikor már elege van, vásárol Zigietől egy gyári hibás „zacskót” amiben semmi nem úgy működik, ahogy kellene, így bevarrják a börtönbe. Ezután szuper fogtündérré alakul. Hokis mezben és védőfelszerelésben indul útnak fogakat begyűjteni.

Amikor Rendy és Derek beszélgetésbe mélyednek minden megváltozik. A fiú ébreszti rá Dereket, hogy igenis hinni kell a csodákban. Innentől kezdve elkezd edzeni, hogy újra gólt lőhessen, Rendy minden erejével és idejével a tehetségkutatóra gyakorol, és Tracy Derek segítségével válik fogtündérré.

A nagy meccsen Dere kegy hihetetlen gólt lő, azonban a fogtündéri kötelessége elszólítja nem máshoz, mint Tesshez. Így a stadionból repülve távozik, tehát szükség lesz egy extra adag felejtő porra.

Derek minden erejével azon van, hogy rendbe hozza a dolgot Carlyval és a gyerekekkel, és egy boldog családot alkothassanak. Vajon sikerül neki? Vidám szívet melengető film. Nagyon tanulságos, kiderül, hogy a remény hal meg utoljára. 

http://filmoso.hu

https://www.facebook.com/filmoso


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat