18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A fogoly

Megosztás
Filmkuckó

Ryan Reynolds főszereplésével érkezik december 4-én a mozikba egy új thriller: A fogoly. Matthew kilenc éves kislányának, Cassandrának egyszer csak rejtélyes körülmények között nyoma vész. A kétségbeesett szülők mindent megtesznek azért, hogy lányuk minél előbb előkerüljön. A nyomok sem gyilkosságra, sem emberrablásra nem utalnak, így a rendőrség sem tudja, igazán merre induljon el.


Ryan Reynolds főszereplésével érkezik december 4-én a mozikba egy új thriller: A fogoly.

Matthew kilenc éves kislányának, Cassandrának egyszer csak rejtélyes körülmények között nyoma vész. A kétségbeesett szülők mindent megtesznek azért, hogy lányuk minél előbb előkerüljön. A nyomok sem gyilkosságra, sem emberrablásra nem utalnak, így a rendőrség sem tudja, igazán merre induljon el.

8 év elteltével Matthew még nem tudta feldolgozni, hogy elvesztette Cassandrát. Egyik nap kap egy üzenetet, ami arra utal, hogy lánya még életben van, bár fogságban tartják. Az elkeseredett apa, nem kap igazán sok segítséget, egyedül Nicole a pedofil ügyekben jártas nyomozó az, aki kitart mellette.

Elsőre azt gondolnánk, hogy ez egy sima gyerekrablásos, nyomozós film, de ez nem igaz.

A film bemutatja, hogyan próbálja két elkeseredett szülő, hogyan küzd meg gyermekük eltűnésével, és hogyan birkóznak meg a nyolc évvel később előkerülő videóval, amiből kiderül, a halottnak hitt Cassandra életben van…

Több nézőpontból, idősíkok között ugrálva nézhetjük végig a kislány elrablásának körülményeit, és a fogva tartásának pillanatait. Egyaránt betekintést nyerhetünk az előzményekbe, és az események folyásába is ezzel a rendező eléri, hogy a néző úgy érezze részese a nyomozásnak.

Főszerepben Ryan Reynolds, Rosario Dawson és Scott Speedman. A filmet először a 2014-es Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be a nézőközönségnek.

A fogoly december 4-től a mozikban.

http://filmoso.hu

https://www.facebook.com/filmoso


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat