18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A karácsonyfa varázsa

Megosztás
Filmkuckó

Az ünnep dísze, maga a fa. Amikor a család együtt díszíti fel, az közelebb hozza őket egymáshoz, és átjárja őket a szeretet. Elise karácsonyai egy kicsit másképpen alakultak. Egy kislány, akinek minden karácsonya egy lakóautóban zajlik. A család karácsonyfa árusításból tartja fent magát, így az ünnepek munkával telnek. Nem csoda, hogy Elise felnőtt korára teljesen megutálja a karácsonyt, és a családját sem látogatja meg annyiszor, ahányszor kellene.


Az ünnep dísze, maga a fa. Amikor a család együtt díszíti fel, az közelebb hozza őket egymáshoz, és átjárja őket a szeretet. Elise karácsonyai egy kicsit másképpen alakultak.

Egy kislány, akinek minden karácsonya egy lakóautóban zajlik. A család karácsonyfa árusításból tartja fent magát, így az ünnepek munkával telnek. Nem csoda, hogy Elise felnőtt korára teljesen megutálja a karácsonyt, és a családját sem látogatja meg annyiszor, ahányszor kellene.

Nem sokkal az ünnep előtt elveszíti jól menő állását, és a pasija is lapátra teszi, ezért hazamegy egy kis vigasztalásért. Édesapja lábtörése miatt nem tud dolgozni idén a fatelepen. Elise némi győzködés után úgy dönt, segít a szüleinek, és idén ő is fát fog árusítani.

Az első napon nemcsak, hogy elalszik, de magas sarkúban, és kiskosztümben érkezik meg a telepre. Minden gyerekkori rémképe feléled a munka közben, és esze ágában sincsen a lakókocsiban tölteni az éjszakát, inkább ingázik a lakása, és a bolt között. Nem is gondolt át ő ezt rendesen, bár a fejvadásza szerint mindig készen kell állnia egy állásinterjúra. Egyáltalán nem kedves a vendégekkel, ez feltűnik unokaöccsének Shane-nek is, akivel együtt dolgozik.

Egy fiatalember Darren, minden nap a fatelep felé jár dolgozni, és már három fát vásárolt, csak azért, hogy Elise szóba álljon vele. Persze a nőnek fontosabb a fejvadász, mint a fák eladása.

Megszólal a nő lelkiismerete is, és megnyitja szívét a karácsony előtt. Innentől olyan, mintha teljesen kicserélték volna. Először is sportcipőt húz, és kényelmes ruhát az árusításhoz, még Darren-nel is elmegy randevúzni. A telepnek azonban meggyűlik a baja a szomszédos bolt tulajdonosával, akinek feltett szándéka, hogy kitúrja a családi vállalkozást.

Amikor Elise szíve teljesen megnyílik a karácsony, és az emberek előtt, ő maga is felismeri mennyire felszínes életet élt, és mekkora öröm az ünnep szellemét árusítani az embereknek, végül minden jóra fordul, és az is kiderül mekkora kincs az ajándékboltban vásárolt karácsonyfadísz.

A karácsony története jut eszembe a filmről, egyedül a három szellem hiányzik belőle. Egyszerre karácsonyos, és romantikus. Annyira szorítottam Elisért, és akkor öröm volt látni, hogyan engedi be az ünnepet a szívébe, na meg persze azért, hogy végre ő is tökéletes karácsonyt kapjon Darren-nel az oldalán.

Nagyon sokat lehetne írni erről, a filmről, de nem akarom lelőni senki előtt, azt a tökéletes utazást, amit bemutat, és az érzéseket, amiket megmozgat. Igazi karácsonyi hangulatba jöttem tőle, és a végén még egy könnycseppet is elmorzsoltam. 

http://filmoso.hu

https://www.facebook.com/filmoso


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat