18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

12 karácsonyi randi

Megosztás
Filmkuckó

Hisztek a véletlenben, hogy a sors közbeszólhat az életünkben? Kate mindez ideáig nem hitt a véletlenekben, míg a szentestét nem élte át többször is. A lány számára nem egészen indult jól a karácsony. Elájul egy pláza közepén. Aznapra van egy vak randija Kate viszont az exét szeretné visszahódítani, ezért nem is igazán érdekli a lovagja.


Hisztek a véletlenben, hogy a sors közbeszólhat az életünkben? Kate mindez ideáig nem hitt a véletlenekben, míg a szentestét nem élte át többször is.

A lány számára nem egészen indult jól a karácsony. Elájul egy pláza közepén.

Aznapra van egy vak randija Kate viszont az exét szeretné visszahódítani, ezért nem is igazán érdekli a lovagja.

Ugyan randira időben érkezik, és Miles, akit a család szervezett be neki, nem is olyan rossz fogás. Az ex felhívja a lányt, ezért pár perc után otthagyja a randit. Hazasiet, hogy átvegye megőrzésre a közös kutyájukat, és visszahódítsa Jack-et. Nem várt meglepetés, hogy a férfi jelenlegi barátnőjével érkezik. Végül Kate egyedül kénytelen tölteni a szentestét, a családdal. Egyébként apja új barátnőjéért sincsen oda, hiszen nem az édesanyjáról van szó.

Éjfélkor furcsa dolog történik, és Kate ismét az áruházban a padlón ébred. Először azt hiszi, álmodik, ezért úgy viselkedik, ahogy éppen a kedve tartja. Minden erejével azon van, hogy visszaszerezze Jack-et, így Miles ismét hoppon marad. Amikor éjfélt üt, az óra minden kezdődik, előröl.

Összesen tizenkétszer éli újra a szentestét a lány. Ez idő alatt rengeteg emberrel megismerkedik. Egy párral, ahol a férfi minden évben épít a lánynak fényfüzérből egy hópelyhet, egy fiúval, aki ugyanabban a bárban vár egy lányra, aki azonban egyszer sem érkezik meg. Jack-et nagy nehezen sikerül elengednie, és Miles-ra koncentrál.

Mikor már azt hinnéd, hogy megvolt a tökéletes randi és a fiatalok végre egymásra hangolódtak, megint minden kezdődik újra… Igazából a vége felé, már az én hátamon is felállt a szőr ettől a sok ismétléstől, szerintem kicsit többször lett újrajátszva, mint amit el lehet viselni.

A karácsony 12 napja című dalra utal a sok ismétlés. Kate az utolsó alkalomra megtanulta, hogyan kell kezelnie a kapcsolatait, és mit tehet azért, hogy a körülötte lévő emberek arcára is mosolyt csaljon. Jack végleg a süllyesztőbe került, és hála a 12 első randinak nagyon is jól ismeri Miles-t, sőt kezd beleszeretni a férfibe.

Végül egy nagy és boldog karácsonyt tölthetnek el azok társaságában, akiket szeretnek, és mivel Kate mindent helyrehozott számára is elérkezhetett a karácsony első napja.

Az elgondolás nem rossz, és a jelkép, amit a dallal lehet párhuzamba hozni szintén jó ötlet, viszont többször éreztem azt, hogy egy-egy ismétlésnek nincs sok értelme, a főszereplő nem tanult túl sok újat. A végére szépen felhozta a film, és az utolsó nap olyan szépre és romantikusra sikerült, hogy még én is elmorzsoltam egy-két könnycseppet. 

http://filmoso.hu

https://www.facebook.com/filmoso


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat