18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Karácsony Hollyval

Megosztás
Filmkuckó

Egy kislány, aki nemrégen vesztette el édesanyját, és egy nő, akit most hagytak ott az oltárnál. A sors mindkettőjüket ugyanabba a kisvárosba sodorta, ami nem volt véletlen. Maggie-t választottja otthagyta az oltárnál, ezért drasztikus lépésre szánja el magát. A munkahelyén felmond, az egész életét bedobozolja, és egy kisvárosba költözik, ahol hamarosan megnyitja álmai Játékboltját.


Egy kislány, aki nemrégen vesztette el édesanyját, és egy nő, akit most hagytak ott az oltárnál. A sors mindkettőjüket ugyanabba a kisvárosba sodorta, ami nem volt véletlen.

Maggie-t választottja otthagyta az oltárnál, ezért drasztikus lépésre szánja el magát. A munkahelyén felmond, az egész életét bedobozolja, és egy kisvárosba költözik, ahol hamarosan megnyitja álmai Játékboltját.

Holly édesanyja alig pár hónappal ezelőtt halt meg. A gyámságot az anya testvére Mark kapta, aki igazából még maga is gyerek. A kislány elég súlyos pszichés gondokkal küzd, és nem hajlandó beszélni, anyja halála óta. Az iskolából eltanácsolták, így Marknak nincs jobb ötlete, mint visszaköltözni a bátyjához Friday Harbor-ba.

Először a kompon futnak össze ahol Maggie észreveszi, hogy a kislány elejtette a maciját és visszaadja neki. Itt észrevehető már, hogy a leendő játékbolt tulajdonos mennyire ért a gyerekek nyelvén, és, hogy pillanatok alatt képes maga is ismét gyermekké válni. Persze az sem utolsó szempont, hogy Mark iszonyúan jóképű.

Maggie rögtön kirúgja az üzletvezetőt, aki minden kérését elutasított, és a maga feje után alakította a boltot. A nő valami varázslatosan szeretne létrehozni. Egy boltot, ahol „életre kelnek” a játékok, és ahonnan senki nem akar hazamenni. Rendel egy különleges tündérlakot, ami bevonzza az üzletbe Holly-t is.

Jó játékboltosként Maggie-nek igazi meséje van a tündérlakhoz, és odaajándékozza a ház „lakóját” a kislánynak. Úgy tartja a mondás, ha elnevezi a kis tündért, akkor örökre itt marad. Holly a Viktória nevet adja neki, és végre megnyílik, és hajlandó megszólalni.

Mark hálából randevúra hívja Maggie-t, aki egy kicsit vonakodva, de beleegyezik. Nagyon kellemes estét töltenek el közösen, és már-már azt hinnéd, hogy lesz csók is a végén, azonban az mégis elmarad. Maggie egy elég félreérthető kijelentést tesz, miszerint tudja, hogy Holly az első ezt nem viselik el a nők… Persze a kivétel erősíti a szabályt csak ezt már nincs ideje elmagyarázni Marknak.

Karácsony estén a hajókat kivilágították a kisvárosban, és a vizen mutatnak be egy „fényshowt”, amit a kis falu apraja nagyja megnéz. Maggie bátorságot vesz magán és odamegy Markhoz. Elmondja neki, hogy nagyon örül neki, hogy Holly az első, és, hogy nagyon szereti a kislányt.

Záróképben a testvérek házában díszítik a karácsonyfát, és tényleg úgy viselkednek, mint egy igazi család. Megérkezik Maggie, és Olive a kutya. Holly megkapja ajándékba a tündérlakot, és Viktória tündért, és végre a csók is elcsattan.

Megható, megmosolyogtató film. Mennyi mindent lehet elérni egy kislánynál, ha mi magunk is gyerekekké válunk. Mark túl görcsösen akarta, hogy megszólaljon orvosokkal próbálkozott, pedig csak gyerekké kellett válni mellette. 

http://filmoso.hu

https://www.facebook.com/filmoso


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat