18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Éjszaka a múzeumban

Megosztás
Filmkuckó

Varázslatos mesebeli kalandok, furcsa szereplők és megdöbbentő helyszín. A Természetrajzi Múzeumban felbolydul, az élet miután lemegy a nap. Larey még nem tudja mire vállalkozott, amikor elvállalta az éjjeli őri állást a múzeumban. Larey élete nem alakul túl fényesen, elvállt van egy fia, azonban állását nem tudja megtartani így állandóan költöznie kell. Az állásközvetítő az utolsó reményét villogtatja meg előtte és elküldi a Természetrajzi Múzeumba egy fontos múzeumi pozíció meghallgatására. Ekkor még Larey sem tudja mire vállalkozott.


Varázslatos mesebeli kalandok, furcsa szereplők és megdöbbentő helyszín. A Természetrajzi Múzeumban felbolydul, az élet miután lemegy a nap. Larey még nem tudja mire vállalkozott, amikor elvállalta az éjjeli őri állást a múzeumban.

Larey élete nem alakul túl fényesen, elvállt van egy fia, azonban állását nem tudja megtartani így állandóan költöznie kell. Az állásközvetítő az utolsó reményét villogtatja meg előtte és elküldi a Természetrajzi Múzeumba egy fontos múzeumi pozíció meghallgatására. Ekkor még Larey sem tudja mire vállalkozott.

Első munkanapján mikor lemegy a nap a múzeumi tárgyak mind életre kelnek. Larey nem olvasta el figyelmesen a múzeumi utasítást, melyet a három öregember hagyott itt neki, akik előtte dolgoztak ott.

Larey nehezen tud úrrá lenni a kialakult helyzeten és nem nagyon érti, hogy mi is történik pontosan körülötte. Elkezdi a kézikönyvet olvasni, de már későn. A múzeumi lakók nem kedvelik az éjjeli őröket, hiszen bezárják őket éjszakára így Larey-re mindenki ellenségként néz.

Miután elbeszélget, Roosevelt elnökkel megtudja, miért kelhetnek életre a múzeum lakói. Larey-nek semmi más feladata nincsen, mint a múzeumon belül tartani a lakókat, mert akit kint ér az éjszaka az elporlad. Az első éjszakát sikeresen túlélte.

Larey fia Nick hatására nem adja fel állását, ezzel ellenkezőleg beleveti magát a múzeumi figurák történetébe. Miután alapos kutatómunkát végzett Larey felszerelve érkezik a múzeumba és így nem történik konfliktus, egyelőre úgy tűnik mindenki, aki a múzeumban tartózkodik boldog, de a dolgok gyorsan a visszájára fordulhatnak.

Larey-t a keletkezett felfordulás miatt majdnem kirúgják és ezt Nick és végighallgatja. Az apa elviszi fiát egy varázslatos éjszakára a múzeumba, és a kalandok elkezdődnek.  A három régi biztonsági őr beoson a múzeumba, hogy ellopják a táblát és az értékes dolgokat. Larey és Nick fogságba esik, míg az öregek kirámolják a múzeumot. Roosevelt elnök jó tanácsokkal buzdítja Larey-t, aki a fáraót hívja segítségül, eközben az öregek nyitva hagynak egy ajtót.

Miután az öregek meglépnek, elszabadul a pokol a múzeum lakói között. A fáraó segítségével koordinálják össze a csapatot. Ez után a múzeum lakói összefogva harcolnak a három öreg ellen, hogy megmenthessék a múzeumot és persze az életben töltött éjszakáikat.

A harc a múzeumon belül és kívül is zajlik. Megérkezik Rebecca is a múzeum kurátora, aki nem hitt az elején Lareynek de mikor az autója előtt halad el egy hatalmas horda állat elindul a múzeumba. Diploma munkáját az indiánlányról Sacajawearól írja, és most lehetősége nyílik személyesen elbeszélgetnie vele.

A napfelkelte közeleg és a múzeumlakók minden fronton harcolnak, hogy visszaszerezzék a táblát. Vajon sikerrel járnak? Vajon minden lakó időben a helyére kerül? Vajon Larey és Rebecca kapcsolata kibontakozik?

Egy remek családi film, mely bővelkedik humorban, és remek emberi kapcsolatokban. A hétköznapi rohanás mellett jó egy ilyen film mely segít egy kicsit elszakadni a mindennapi mókuskerékből. Ha ezt a filmet nézed, egy kicsit újra gyerek lehetsz. Vajon milyen lehet egy éjszaka a múzeumban?

http://filmoso.hu

https://www.facebook.com/filmoso

 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat