18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Éjszaka a múzeumban 3 - A fáraó titka

Megosztás
Filmkuckó

Az Éjszaka a múzeumban 3 – A fáraó titka, egy kedves lezárása az éjszakai kalandozásnak. Larey még egyszer utoljára éjjeli őrnek áll, és ezúttal a londoni Természettudományi Múzeumot hódítja meg. Számomra 2014 egyik legjobban várt filmje volt az új Éjszaka a múzeumban. Ben Stiller ismét hatalmas alakítást nyújtott, és Robin Williams-t is öröm volt még egyszer utoljára, egy ilyen remek filmben látni.


Az Éjszaka a múzeumban 3 – A fáraó titka, egy kedves lezárása az éjszakai kalandozásnak. Larey még egyszer utoljára éjjeli őrnek áll, és ezúttal a londoni Természettudományi Múzeumot hódítja meg.

Számomra 2014 egyik legjobban várt filmje volt az új Éjszaka a múzeumban. Ben Stiller ismét hatalmas alakítást nyújtott, és Robin Williams-t is öröm volt még egyszer utoljára, egy ilyen remek filmben látni.

Olyan színészgárdát vonultat fel a film, hogy beugrik a Valentin nap, vagy éppen a Szilveszter éjjel, azzal a különbséggel, hogy itt egy sztoriban szerepel ennyi híresség: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Ben Kingsley; Dick Van Dyke vagy éppen Hugh Jackman…

A múzeumlakók számára életet jelentő tábla, egyik pillanatról a másikra elkezd bezöldülni, ezért az életre kelt figurák kezdenek furán viselkedni. Sajnos egy ilyen roham, pont az új esti tárlat bemutatóján történik, ami miatt Lareyt veszik elő.

Az ősemberek vitrinjébe, érkezett egy vadi új darab, aki egészen véletlenül Larey kiköpött mása. Ez egy picit fej falbaverős poénra sikeredett, és nem feltétlenül volt szükséges, amolyan mellékes kikacsintás.

Szóval a tábla kezd tönkremenni, és az egyetlen, aki ismeri a titkát nem más, mint a jóképű fáraó apukája. Előássák a régi biztonsági őrt, aki egyszer gonosz, máskor meg táncos. Útbaigazítja Larey-t, hogy amit keres az a Birtish Múzeumban csücsül.

Teddy, Larey, a dögös fáraó, az indiánlány, és a két apróember elindul, hogy megfejtse a tábla igazi rejtélyét. Ahol a tábla ott kell életre a múzeum, ezúttal London legnagyobb tárlata elevenedik meg.

Londonban, a British Múzeum őre, és védelmezője Tilly, akit nem kisebb személy alakít, mint Rebel Wilson. Lá és Tilly hamar megtalálják a közös hangot. Ez egyfelől lehetne édes elgondolás is, de könyörgöm Lá egy ősember, és nem mellesleg viaszból van…

Újabb híres történelmi alakokkal találkozhatunk. Ilyen Sir Lancelot is, aki élete küldetésének veszi, hogy visszavigye Artúrnak a Szent Grált, és minő meglepetés, pont kéznél van a tábla, ami megfelelhet a királynak. A lovag így a csapat ellen fordul, és elindul, hogy elvileg a megszerzett kincset Camelotba.

Mivel nem azokat az időket írjuk már, és különben is ő csak egy viaszbábú, ezért a Camelot Színházba csörtet be, ahol pont azt a színdarabot játszzák. A színpadon Artúr király szerepében Hugh Jackman, aki előadja a Farkas figurát, hátha akkor felismeri a középkorból szökött lovag… Végül persze a táblát sikerül feltölteni, így minden jó, ha a vége jó, vagy mégsem? Dögös fáraó az anyja, és az apja mellett maradna, de mi lesz így a New York-iakkal?? Mi a helyes döntés ebben az esetben?

Eddig sem volt kétségem afelől, hogy az Éjszaka a múzeumban filmek könnyedek, viccesek, és kellemesen kikapcsolnak, viszont ez a harmadik rész magasan túltett az első kettőn. Hatalmas poénok repkednek, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy tele van a film hírességekkel… Hugh Jackman, amint megpróbálja elmagyarázni Lancelotnak, hogy ő nem Artúr, hanem a híres színész, amennyire nem vártam volna, hogy ilyet tesznek bele, annál nagyobbat ütött. 

http://filmoso.hu

https://www.facebook.com/filmoso


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat