18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Magic Mike

Megosztás
Filmkuckó

A Magic Mike című filmtől garantáltan minden lánynak tátva marad a szája, és valószínűleg elindul a legközelebbi sztriptíz klub felé. Lányok ki kell, ábrándítsak mindenkit, mert nem minden klubban találjátok meg Channing Tatum-ot, és Matthew McConaguhey-t. Fiatalon tele álmokkal és vágyakkal indulunk neki a nagyvilágnak, aztán hamar rájövünk, hogy bizony nem is olyan egyszerű egyről a kettőre jutni. Ahhoz, hogy a kitűzött célt elérjük, sok olyan dolgot is meg kell tenni, amire nem biztos, hogy készen állunk, de az is lehet, hogy a célig vezető utat ki tudjuk élvezni.


A Magic Mike című filmtől garantáltan minden lánynak tátva marad a szája, és valószínűleg elindul a legközelebbi sztriptíz klub felé. Lányok ki kell, ábrándítsak mindenkit, mert nem minden klubban találjátok meg Channing Tatum-ot, és Matthew McConaguhey-t.

Fiatalon tele álmokkal és vágyakkal indulunk neki a nagyvilágnak, aztán hamar rájövünk, hogy bizony nem is olyan egyszerű egyről a kettőre jutni. Ahhoz, hogy a kitűzött célt elérjük, sok olyan dolgot is meg kell tenni, amire nem biztos, hogy készen állunk, de az is lehet, hogy a célig vezető utat ki tudjuk élvezni.

Mike a saját bútortervező cégét szeretné beindítani, ahol ő tervezi meg, és készíti el az extravagáns darabokat. Ehhez azonban több különböző munkát végez. Igazából zavaros a dolog, mert több minden elhangzik a filmben, Egy biztos tetőfedőként dolgozik nappal, míg éjjel ő Magic Mike, egy sztriptíz klub egyik nagy csillaga. Egyértelmű, hogy melyikből szerez több pénzt…

Találkozik az építkezésen egy Adam nevű fiúval, akit magával visz a klubba. A sors úgy hozza, hogy a „kölyök” még aznap a színpadra áll, és nagy sikert arat, így mire kettőt pislog már ő is benne van a bandában.

A pénz, a siker és a nők könnyen jönnek, és a fiatal srácot hamar elkapja a gépszíj. Mike próbálja óvni a srácot, persze nem sok sikerrel. Végül egy zűrös ügybe keveredik bele Adam, amiből Mike csak úgy tudja kihúzni, hogy a spórolt pénze nagy részét kifizeti…

Azért, hogy a romantika ebből a filmből se maradjon ki, Mike belehabarodik Adam testvérébe, akinek persze nem tetszik a sztriptíz, mint foglalkozás, ezért hallani sem akar arról, hogy összeszűrje a fiúval a levet. Komolyan kérdezem, ki tudna ellenállni Channing Tatumnak?

Mikor azt olvasod, hogy sztriptízes fiúk, akkor biztos te is valami brutálisan kemény filmre gondolsz, tévesen. A fellépések, a táncok, a jelmezek és a zene is olyan profin van összerakva, hogy egy ideig nem is tudod, hogy táncbemutatót vagy sztriptíz műsort nézel. Nem csoda hiszen Channing anno réges-régen táncosként kezdte a pályafutását, és a Step up első részéből is kiderült, hogy roppant tehetséges. Az pedig, hogy utána a modell karrierbe is belekóstolt, azt jelenti, hogy bizony van mit nézni a pasin…

Nem is igazán a sztriptízé a főszerep a filmben. Jó persze egy két popsi, meg hasizom kivillan, és Channing többen van póló nélkül, mint pólóban (nagy örömünkre). A művészet és a tánc nagy szerepet kapott a filmben, ami remekül megmutatja, hogy mekkora szükség van a „körítésre” ebben a szakmában.

,Matthew McConaguhey annyira jól alakította a klubvezetőt, és az elszállt álmodozót, viszont mikor ő táncolt a színpadon, az nekem nem volt annyira megnyerő. Tökéletes volt porondmesternek, de akrobataként nem voltam annyira oda tőle.

Még idén a mozikba kerül a film folytatása a Magic Mike XXL, még több tánc, jelmez, és persze Channing Tatum…

http://filmoso.hu

https://www.facebook.com/filmoso


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat