18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Napkirálynő – ősbemutató az interneten

Megosztás
Filmkuckó

Filmbemutatóra készül a Mese.tv YouTube csatorna. A Cinemon Rajzfilm Stúdió nagysikerű filmjét, a Napkirálynőt láthatják március 20-tól az odallátogató nézők. A film bemutatója mérföldkő az egyszervolt.hu, és a mese.tv életében, mert a csatorna fennállásának történetében ez lesz az első egész estés családi film.


Filmbemutatóra készül a Mese.tv YouTube csatorna.

A Cinemon Rajzfilm Stúdió nagysikerű filmjét, a Napkirálynőt láthatják március 20-tól az odallátogató nézők.

A film bemutatója mérföldkő az egyszervolt.hu, és a mese.tv életében, mert a csatorna fennállásának történetében ez lesz az első egész estés családi film.

Ősbemutató

A Napkirálynő című filmet, nyolc évvel ezelőtt 2007-ben – stílusosan – Egyiptomban, Kairóban mutatták be első ízben. Innen indult hódító útjára Akhesa hercegnő története, aki rövid időn belül meghódította a moziba járó közönség szívét. A mostani YouTube ősbemutató fontos állomás a film életében, mely a Cinemon Rajzfilm Studió és az egyszervolt.hu összefogásával jön létre.

Tartalom és forma

A történet helyszíne Egyiptom, Krisztus előtt a 14. században, ahol Ekhnaton fáraó Thébát hátrahagyva új várost szeretne alapítani. Tizennégy éves lánya, Akhesa unja magát az új környezetben, ezért álruhában jár felfedezni a palotán kívüli életet. A fiatal lány számára egy új világ nyílik ki, számtalan izgalmas kalandot élhet át. Egyik ilyen útján Akhesa szembesül az apja ellen szőtt fenyegető összeesküvéssel, ezért anyjához Nefertitihez fordul, hogy segítséget kérjen…

A kalandos történet folyamatosan megköveteli a figyelmet, a film tökéletes illúziót keltő látványvilága pedig magával ragadja a nézőt. A csodálatos rajzok és izgalmas jelenetek során a másfélórás film alatt mi is beleveszhetünk az ókori egyiptomi világba.

Online bemutató

MeseTV


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat