18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hopp

Megosztás
Filmkuckó

Egyszer régen mindannyian hittünk a Mikulás, és a Húsvéti nyúl létezésében, és ezt a hitet a gyerekeink, és az ő gyerekeik is követik. Fred egyszer a saját szemével láthatta a Húsvéti Nyuszit. Ugyan senki nem hitt neki, ő mégis tudta mit lát.


Egyszer régen mindannyian hittünk a Mikulás, és a Húsvéti nyúl létezésében, és ezt a hitet a gyerekeink, és az ő gyerekeik is követik. Fred egyszer a saját szemével láthatta a Húsvéti Nyuszit. Ugyan senki nem hitt neki, ő mégis tudta mit lát.

A Hopp egy kedves kis családi film, ami így húsvét közeledtével remek program lehet a tojásfestés után. Husi a húsvéti nyuszi kamasz fia, akit már csak napok választanak el attól, hogy átvegye a családi vállalkozást. A fiatal nyuszinak azonban esze ágában sincs beteljesíteni apja akaratát, sokkal jobban érdekli a zene világa. Husi nagy álma, hogy profi dobos legyen belőle, ezért megszökik otthonról, és meg sem áll egészen Hollywoodig.

Itt hozza össze a sors Freddel, pontosabban egy karambolnak köszönhetik a találkozást, ugyanis a férfi elgázolja a kis nyuszit. Először Fred sem akar hinni a szemének, és a fülének, amikor Husi beszélni kezd hozzá.

Frednek sem megy túl jól a sorsa mostanában. Nincs munkája, és a szülői ház kényelmes melegét is kénytelen volt maga mögött hagyni. A testvérének köszönheti, hogy nem a kocsijában kell aludnia, ugyanis rábízta a főnöke házának megőrzését. Husit a garázsba szállásolja el, és abban bízik, másnak kiderül, hogy álom volt az egész.

Másnap a betervezett állásinterjúról persze nagyon csúnyán elkésik, és Husi sem hagyja békén (aki még véletlenül sem álom volt…) Eközben a Húsvét- Szigeteken a gyárban. amit nem mellesleg a Charlie és a csoki gyárból koppintottak, azzal a különbséggel, hogy az Umpa-lumpák helyett csibék dolgoznak, folyik a munka mindenki a húsvétra készül. Husi papája nagyon aggódik a fiáért, ezért utána küldi a Fülönítményt, a legjobban kiképzett nyuszikból álló csapatot. Itt csak nekem ugrik be a Télapu Kommanó egysége?

Fred közben kezdi kapizsgálni, hogy a húsvéti nyuszival van dolga, akit David Hasselhoff tehetségkutatójára is elkísér. A Hoff hamar beleszeret a nyusziba, és kap egy meghívást az élő showba is.

 A Fülönítmény minden erejével az eltűnt örököst keresi, nem utolsó sorban egy nagyon cuki rózsaszín okos telefonnal, és amerre járnak, altatónyilakat lövöldöznek mindenkibe. Frednek közben már-már hihetetlen álma támad. Ha Husi nem akar Húsvéti nyuszi lenni majd ő átveszi tőle a bizniszt, ezrét elindul a kiképzés.

Ez idő alatt a szigeteken a csibék Carlos főcsibe vezetésével puccsra készülnek, és el akarják lopni a húsvétot. A helyzetet, az időközben foglyul ejtett Fred menti meg, akit cserébe kinevezenek húsvéti nyuszinak Husival egyetemben.

Így minden jó ha a vége jó. Fred és Husi közösen szállítják ki az édességet a gyerekeknek a csibék húzta szánon az éjszaka folyamán… A film végén elhangzi k Kellemes Húsvéti Ünnepeket, és Jó Kora délelőttöt mondat, ami szintén a mikulásra hajaz, de sebaj elnézzük ennek a cuki filmnek.

A Hopp egy kellemes kis családi kikapcsolódás húsvétra. Nem kell semmi bonyolultra számítani, lightos mese egy fiúról, akiből húsvéti nyuszi lett, és egy nyusziról, aki megtalálta a helyét az életben.

 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat