18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Számos pasas

Megosztás
Filmkuckó

A női magazinok tele vannak izgalmasabbnál izgalmasabb cikkekkel. Megmondják mikor lesz az esküvőnk, milyen nemű lesz a gyerekünk, és egy teszt kitöltésével megtudhatjuk a nagy Ő nevét is. A számos pasas egy vicces, romantikus vígjáték Chris Evans-el az egyik főszerepben.


A női magazinok tele vannak izgalmasabbnál izgalmasabb cikkekkel. Megmondják mikor lesz az esküvőnk, milyen nemű lesz a gyerekünk, és egy teszt kitöltésével megtudhatjuk a nagy Ő nevét is. A számos pasas egy vicces, romantikus vígjáték Chris Evans-el az egyik főszerepben.

Egy ehhez hasonló cikket olvas el Ally, amiből kiderül, hogy hány férfipartner ideális egy életben, mielőtt megállapodnának. A lánynak egyetlen utolsó esélye van, így megválogatja, kivel bújik ismét ágyba. Egy pár dolláros magazinra alapozza a jövőjét. Vagy mégsem? Egy halom koktél, és egy hatalmas buli után a huszadik srác is megfordul az ágyában, viszont messze nem ő az igazi.

Ally a szomszéd srác Collin segítségével elkezdi felkutatni az exeit, hátha valamelyikben mégis megtalálja az igazit. A srác apja rendőr volt, és ahelyett, hogy meccsekre jártak volna inkább járőröztek. Collin ezért tudja, hogyan kell valakit megtalálni.

Hozzá kell tenni, hogy Collin eléggé hasonlít Allyre csak kicsit nagyobb kanállal falja a nőket. Gyakorlatilag minden nap másik csaj van nála. Jó persze érthető, hiszen a srác szerepében Chris Evans játszik, akinek elég nehéz ellenállni…

Míg Collin éppen aktuális barátnője távozik a lakásból addig Allynél húzza meg magát, és így pont van ideje a lány exeit felkutatni. Nem mondom a looserség minden foka megjelenik a filmben, jó nem mondom, hogy nem volt egy két normális srác is, de a legtöbb esetben elég gáz figurákkal kavart a csaj.

Chris Pratt alakítja az első felbukkanó exet, még a keresőhadjárat előtt. Talán neki köszönhetően fundálta ki Ally a hadműveletet. A lány sem időt, sem pénzt nem sajnál a nagy Ő előkerítésére. Mondjuk elég ciki, hogy a kishúga előbb megy férjhez, mint ő, még a melójából is kirúgták, és az újság szerint annyi pasival volt együtt, hogy lazán kiállhatna az út szélére.

Egy 2011-es filmről beszélünk, és a magazin szerint 10.5 férfi az ideális mielőtt megállapodunk. Kérdem én, a mai rohanó és roppant fejlett világban hány nő áll meg ennyi kaland után, és esik pánikba? Szerintem nem túl sok, a nagy Ő majd jön, ha akar…

Ally igen komoly eszközökkel szerezte meg magának a férfiakat. Nem egyszerűen flörtölgetett és önmagát adta, hanem igazi szerepeket húzott magára. Volt, hogy éppen britnek adta ki magát és folyamatosan akcentussal beszélt, de volt, hogy természetbolondnak adta ki magát.

Érdemes pár szót ejteni Anna Faris-ről aki Ally-t alakítja. A horrorra akadva filmekből lehet a legtöbb embernek ismerős. Szerintem elég jelentéktelen, és bénácska alakítást nyújt ebben a filmben, és inkább néz ki egy komikus bohócnak, mint egy lánynak, aki a szerelmet keresi. Ez persze lehet, csak azért van, mert a horror paródiákkal asszociálom össze, de kinézetéből adódóan sem tudom elképzelni egy komoly filmben sem. Abszolút nem alkot jó párt egyik exével sem, sőt a pasik szerepére is elég érdekes embereket találtak. Ez alól persze Chris Evans, Chris Pratt és persze Zachary Quinto…

A lista top hímje Jake Adams, akit elég nehéz előkeríteni, mert elég híres. Persze aztán a „nagy hal” is horogra akad, és úgy tűnik, minden rendben van, és Ally megtalálta a nagy Ő-t.

Végül a húszas elmélet mégis megdőlni látszik, vagy csak a szomszédba vándorolt? Összességében a film egy kellemes nyár délutáni kikapcsolódásnak tökéletes. Eléggé elborult ötlet alapján készült, de manapság a női magazinok tele vannak hasonló cikkekkel, és ki tudja, ki mennyire veszi ezeket komolyan. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat