18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mamma mia!

Megosztás
Filmkuckó

Az „Ó te jó ég”, avagy a Mamma mia! minden volt, mostani, és leendő ABBA rajongónak amolyan kötelező forma. Az, hogy a nagyszerű slágerek mellé kapunk egy remek történetet, és persze nem utolsó sorban olyan nagyszerű színészeket, mint Colin Firth, Pierce Brosnan vagy éppen Meryl Streep csak hab a tortán. Miért is akarunk leülni, és megnézni ezt a filmet? Mert garantáltan egész estés szórakozás nyújt, és belerakja a boogiet bárki lábába. Igazából, ha messzebbről vizsgáljuk a történetet, akkor egy szálra felfűzött videó klipeket láthatunk.


Az „Ó te jó ég”, avagy a Mamma mia! minden volt, mostani, és leendő ABBA rajongónak amolyan kötelező forma. Az, hogy a nagyszerű slágerek mellé kapunk egy remek történetet, és persze nem utolsó sorban olyan nagyszerű színészeket, mint Colin Firth, Pierce Brosnan vagy éppen Meryl Streep csak hab a tortán.

Miért is akarunk leülni, és megnézni ezt a filmet? Mert garantáltan egész estés szórakozás nyújt, és belerakja a boogiet bárki lábába. Igazából, ha messzebbről vizsgáljuk a történetet, akkor egy szálra felfűzött videó klipeket láthatunk.

Az ABBA híres slágereivel minden korosztály találkozik valamilyen formában, ha máshogy nem is valamelyik discoban tuc-tuc zenével feltúrbózva… És akkor nem is említem a színházat, ahol szintén feldolgozták már a világhíres dalokat. Azért valljuk be sztárok bőrébe, és egy kedves történetbe bújtatva mi is nagyon szerettük. Mi is ez az édes sztori?

Donna egy kis görög szigeten neveli lányát Shopie-t egyedül. A mindössze húsz éves lány férjhez menni készül, azonban úgy érzi, valami hiányzik az életéből. Egy apa.

Az anyja régi naplójából megtudja, három potenciál jelölt lehet erre a szerepre, ezért úgy dönt, mindegyikőjüket meghívja az esküvőjére. Úgy gondolja, ha meglátja, őket rögtön tudni fogja melyikük az apa. Bezzeg, ha minden ilyen egyszerű lenne….

Szóval elindul a „nyomozás”, hogy kiderüljön ki is Sophie apja, mindezt úgy, hogy Donna nem is tud az egészről semmit. Sophie egyben biztos lehet, akkor egyszer régen mind a három férfi tiszta szívből szerette az édesanyját. Van aki kevesebb, van aki több időt tölthetett el vele. Három különböző egyéniség, három nagy szerelem, közel egy időben. Ez persze megnehezíti a választást…Aztán mikor mindhárom férfi ráeszmél, miért van a szigeten hatalmas káosz lesz, és a házasság is veszélybe kerül…

Egy ilyen történetnek persze mi más lenne a vége, mint happy end. Sophie is rátalál élete céljára, míg Donna élete párjára. Nem tudom szavakba önteni milyen nagyszerű alakítást nyújt az összes színész. Arról nem is beszélve, hogy eszembe sem jutott volna, hogy Pierce Brosnan ilyen jól tud énekelni.

A majdnem két órás filmben felcsendül az össze ABBA klasszikus, amiket pompás táncok kísérnek, és néha tényleg azt éreztem, mintha videó klipet néznék és nem egy filmet. Nagyszerű alakítások, gyönyörű helyszín, édes történet, és persze isteni zenék. Így lehet legjobban jellemezni a Mamma mia! című filmet, ami határozottan többszörnézős. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat