18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Step up All In

Megosztás
Filmkuckó

Elképesztően nehéz helyzetben vannak azok, akiket a sors nem matematika, fizika, vagy ehhez hasonló tehetséggel áldott meg a sors, hanem mondjuk a tánc, az írás, a művészetek tehetségével. Így van ezzel Sean is aki a tánccsapatával szeretne karriert befutni, és megélni szenvedélyéből. Sikerül neki? A Step up filmek legfrissebb része az All In, aminek már a címe is igen árulkodó. Az eddigi részekből már megismert profi táncosok mind feltűnnek a filmben, hogy a végén egy gigantikus show-t hozzanak össze, amitől az ember szája garantáltan tátva marad.


Elképesztően nehéz helyzetben vannak azok, akiket a sors nem matematika, fizika, vagy ehhez hasonló tehetséggel áldott meg a sors, hanem mondjuk a tánc, az írás, a művészetek tehetségével. Így van ezzel Sean is aki a tánccsapatával szeretne karriert befutni, és megélni szenvedélyéből. Sikerül neki?

A Step up filmek legfrissebb része az All In, aminek már a címe is igen árulkodó. Az eddigi részekből már megismert profi táncosok mind feltűnnek a filmben, hogy a végén egy gigantikus show-t hozzanak össze, amitől az ember szája garantáltan tátva marad.

Sean a csapatával egy sikeres Nike reklám után Los Angelesben marad, és meghallgatásról, meghallgatásra jár. A bandának semmi más vágya nincsen, mint megélni a szenvedélyükből, és sikeres táncosokká válni. Persze még Hollywood-ban sem jöhet össze mindenkinek, így a csapat úgy dönt, hazamennek. A keményfejű Sean viszont L.A.-ben marad, és a neten talál egy táncverseny felhívást. Elkezd a régi ismerős Moose segítségével összetrombitálni egy új csapatot, akikkel legyőzhetik a Vortex színpadát.

Táncos, zenés filmek esetében nem igazán lehet megfelelő ajánlót írni, mert nehéz visszaadni azt, amit a képernyőn látunk. Bizony Ryan Guzman mozgása elképesztően lenyűgöző, és profi táncosok körében bizony hihetetlen látványvilágot kapunk. Ki ne szeretne izzadó, dögös férfitesteket nézni, akik ráadásul hihetetlenül mozognak.

Szóval az új csapat bejut a Vortex élő adásába, így Las Vegasba utaznak, ahol egy régi ellenséggel, és a régi barátokkal is szembe kell nézniük. Igazából ez a film pont olyan mintha az Amerika legjobb tánccsapata című MTV-s tehetségkutatót látnánk, főleg azért mert a Step up filmekben többször feltűnnek a műsorban szereplő csapatok is.

Miért nézünk táncos filmeket? Nem valószínű, hogy a történet miatt, hiszen mindig van egy táncverseny, amit meg kell nyerni, mindig van sok próba a végén pedig szép jelmezek, és egy ütős finálé… Van a lány, és a srác, akik között kialakul a szerelem… Szóval eléggé egy kaptafára mennek a dolgok, viszont egy-egy ilyen film után szerintem mindenkinek kedve támad táncolni.

Összességében a látványvilág rengeteget fejlődött a négy film alatt, a táncosok közül az All in-ben csak a legjobbak tűntek fel, így tökéletes koreográfiákat láthattunk, és a zenék is nagyon jól szóltak az egyes produkciók alatt.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat