18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Lagzi randi

Megosztás
Filmkuckó

Nincs is kellemetlenebb annál, mint egy családi összejövetelen magányosan megjelenni, mikor már réges-régen férjnél kellene lenned. Mit tesz ilyenkor egy elkeseredett megfelelési kényszeres nő? Bérel magának egy pasit az ominózus napra….


Nincs is kellemetlenebb annál, mint egy családi összejövetelen magányosan megjelenni, mikor már réges-régen férjnél kellene lenned. Mit tesz ilyenkor egy elkeseredett megfelelési kényszeres nő? Bérel magának egy pasit az ominózus napra….

Egy autó a nyaraláson, lakás ahol lakhatok így hirtelen más nem is jut eszembe, amit mindennapi lehet kibérelni… Jó persze Amerikában már minden divatos, emlékezzünk csak a Szex és New Yorkban Carrie asszisztense táskát bérel magának. Szóval ennek a filmnek a főszereplője Kat, aki egy esküvőre bérbe veszi Nicket. Ha így van leírva, akkor eléggé morbidnak hangzik.

Kat túl van egy nagyon csúnya szakításon. Ennek a tetejébe a kishúga készül férjhez menni, és persze a lagzira az ex is hivatalos. A kapcsolatai segítségével szerez magának egy sármos escort férfit, akivel eljátsszák, hogy mennyire nagyon szerelmesek.

Persze nagyon könnyű eljátszani a boldog párocskát, ha előtte kiválasztottad a megfelelő fiút. Nick a tökéletes férfi, mint amikor Barbinek rendelsz, Ken babát az újságból. Elvarázsolja az egész családot, és persze újdonsült kamubarátnőjét is. Megfelelő modor, kellemes humor, és abszolút tökéletes megjelenés. Kell ennél több?

Eljön az esküvő napja. Katnak semmi más vágya nincsen, mint, hogy féltékennyé tegye ex vőlegényét, és ebben persze Nick a partnere. Végül azonban a piszkos titkokról is lehull a lepel, és Katnak rá kell ébrednie, hogy ki is az igaz szerelme.

A történetet tekintve egy egyszerű kis filmről beszélünk, viszont az alakítások, és az érzelmek elviszik a sztorit egy marha pozitív irányba. Debra Messing nagyon szépen hozza naív kislányt, aki az exet akarja visszahódítani, a film végére pedig felnő a szerelemhez. Dermot Mulroney az igazi Ken, akit a katalógusból csak választani lehetne. Az illem, a báj, a sárm tökéletes megtestesítője.

Összességében egy kellemes esti lightos filmről beszélünk, ami akár egy esős, akár egy forró nyári estén tökéletes kikapcsolódás lehet. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat