18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Százkarátos szerelem

Megosztás
Filmkuckó

Mi kell ahhoz, hogy egy régen kihűlt kapcsolat újra tűzbe jöjjön? Egy remek kis rablás. Mikor a Százkarátos szerelem című filmre esett a választásom egy romantikus, előkelő filmre számítottam, ehhez képest egy remek kis vígjátékot kaptam. Kate és Richard a nyudíj felé közeledő exházaspár, akiknek a kapcsolata réges-régen kimúlt. Mindketten elvannak a saját életükkel. A férfi falja a fiatal lányokat, mégsem találja meg az igazi boldogságot, míg a nő a neten próbál érvényesülni nem sok sikerrel. Valljuk, be a kaland mind a kettőjük életéből eléggé hiányzik.


Mi kell ahhoz, hogy egy régen kihűlt kapcsolat újra tűzbe jöjjön? Egy remek kis rablás. Mikor a Százkarátos szerelem című filmre esett a választásom egy romantikus, előkelő filmre számítottam, ehhez képest egy remek kis vígjátékot kaptam.

Kate és Richard a nyudíj felé közeledő exházaspár, akiknek a kapcsolata réges-régen kimúlt. Mindketten elvannak a saját életükkel. A férfi falja a fiatal lányokat, mégsem találja meg az igazi boldogságot, míg a nő a neten próbál érvényesülni nem sok sikerrel. Valljuk, be a kaland mind a kettőjük életéből eléggé hiányzik.

Richard eladta a cégét, egy nagyvállalatnak, akik pillanatok alatt padlóra küldték az egész vállalatot, ezzel elvesztve rengeteg ember befektetett pénzét, és jövőjét. Mit tesz ilyenkor egy becsületes ember? Nyomozni kezd a titkos cég után, és minden elkövet, hogy visszaszerezze, az emberek pénzét. Ehhez egészen Párizsig visz az útja, az exfeleségével az oldalán.

Eddig semmi szokatlan nincs a történetben, azonban hamar kiderül, hogy a felvásárlónak esze ágában sincsen kártalanítani az ügyfeleket, sőt kifejezetten büszke arra, amit tett. Ezután Kate is Richard hirtelen szuperkémmé vetkőzik, és kitalálnak egy briliáns tervet, egy hatalmas gyémánt elrablásáról. Maga az elgondolás egyébként egészen jó, és látszik is, hogy az adrenalin fogja összehozni a két exet. Viszont kicsit abszurd honnan akasztottak le olyan tudást, ami ennek az akciónak a véghezviteléhez kell….

Franciaországba hívják a legjobb barátaikat, majd besurrannak egy esküvőre, mégpedig egy magas sziklafalon felmászva!? Igen négy nyugdíj előtt álló ember, akik az előtte lévő jelenetekben folyton sajgó testrészeik miatt nyavalyognak, most hirtelen sziklamászóvá vállnak. Mindegy is…

Innentől átmegy a film kissé komikus rablásba, igazából a Grand Hotel Budapest jut róla eszembe. Gondolok itt egy olyan szobára, ami tele van virágokkal és macskákkal, és minő véletlen a két főhősünk pont ezekre allergiás. Arról nem is beszélve, hogy Kate az újdonsült arát rábeszéli a válásra, és arra, hogy segítsen nekik megmenekülni. Ezen nincs mit ragozni… Lényeg a lényeg végül a két elhagyatott, és magányos ex ismét egymásra talál.

Összegezve kissé butácska, ám annál vidámabb történet, ami megnevetett. Kellemes lazítós esti programnak kitűnő, de nem szabad komoly történetre gondolni, amolyan lightos mozi. Pierce Brosnan és Emma Thonpson meglepően üdítő párost alakítanak, és közösen emelnek a színvonalon.

Azt kell, mondjam sajnos egyszernézős, és nem kerül be a gyűjteményembe, de minden film megér egy misét, és persze pillanatnyi kikapcsolódásnak tökéletes. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Filmkuckó

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek