18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Holiday

Megosztás
Filmkuckó

Összetört szív, plátói szerelem? Egyik sem okoz kisebb fájdalmat a szívnek. Két magányos, és csalódott nő úgy dönt, otthont cserél karácsonyra. Ekkor még nem sejtették, hogy az életük teljesen megváltozik.


Összetört szív, plátói szerelem? Egyik sem okoz kisebb fájdalmat a szívnek. Két magányos, és csalódott nő úgy dönt, otthont cserél karácsonyra. Ekkor még nem sejtették, hogy az életük teljesen megváltozik.

Iris egy Londontól néhány kilométerre fekvő kis angliai faluban él, és újságíróként dolgozik. Halálosan szerelmes egy kollégájába, akivel már egyszer, kétszer összeszűrték a levet, de igazán sosem voltak egy pár. Az igazi pofont akkor kapja, mikor kiderül a férfi megkérte egy másik kolleganőjük kezét, de persze e mellett még szeretne Iris „közelében maradni”… A fiatal nő besokall, és hirtelen nem is tudja, mi tévő legyen, míg a lehetőség az ölébe nem hull.

Amanda Los Angelesben él, és egy előzeteseket gyártó cég büszke tulajdonosa. Pénzben nincs hiány, és egy gyönyörű luxus házban él, azonban a szerelemben szerencsétlen. A pasija a titkárnőjével kavar, ezért Amanda minden cuccával együtt kihajítja a házából. Érzelmileg, és lelkileg mélypontra kerül ám mégsem képes sírni, helyette úgy dönt nyaralni, megy. Egy otthoncsere oldalon talál rá Iris angliai házacskájára. A két nő másnap otthont cserél…

Először mindketten furán érzik magukat az új helyzetben, de szépen fokozatosan minden megoldódik. Amandát meglátogatja Iris testvére Graham, aki eléggé ittas állapotban érkezik, és végül az ágyban kötnek ki. Mindketten elég sok gonddal küzdenek, és ahogy ők fogalmaznak, a helyzet „zűrös” az életükben, végül mégis közelebb kerülnek egymáshoz.

Ez idő alatt Iris, megismerkedik a szomszéd öregúrral, akiről kiderül, hogy régen író volt Hollywoodban. Az érzékeny nő felkarolja a férfit, és segít neki visszatalálni régi önmagához. Közben megismerkedik Mice-al, aki dalszövegeket ír, a filmelőzetesekhez. Először talán egyikük sem gondolta volna, hogy akar valamit a másiktól csupán közösen segítettek Arthurnak.

Nagyon édes szerelmi történet. A film elején nem gondolnád, hogy ebből igazi sírós romantikus film lesz, de olyan szépen ível felfele a történet, hogy a végén minden vágyad az lesz, hogy magadhoz öleld a barátod/barátnőd, vagy a közeledben lévő plüssmackód. Az egész sztorin dob egy hatalmasat a karácsonyi hangulat, a fények, a díszek, a hó… Ki az, aki nem érzékenyül el ezektől?

Szereplőgárdát tekintve Jude Law, és Cameron Diaz nagyon szépet alakít, igazán édes páros, simán megvettem. Kate Winslet tényleg érzékeny lélek, legalábbis ezt szűrtem le az alakításából, de nem hiszem, hogy Edward Burns, a megfelelő a számára, eléggé gagyi páros, nem volt jó ötlet.

Összességében ebben a filmben, nem köszön annyit vissza a karácsony, inkább rámentünk a romantikára, tehát nem a standard karácsonyos film, de átmelegít az biztos, mondjuk a kandalló mellett, a világító karácsonyfa alatt, egészen kellemes kikapcsolódás lehet. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Filmkuckó

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek