18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Négy karácsony

Megosztás
Filmkuckó

Karácsonykor, mindenki útnak indul és meglátogatja a nagyszülőket, a nagynéniket, és mindenkit, akit kell. Mi a helyzet akkor, ha egy este alatt négy helyre kel elmenni? Kate és Brad elég zűrös családi háttérrel rendelkezik. Mindkettőjük szülei elváltak, és újra is házasodtak, ezért Szenteste négy helyre kellene ellátogatniuk. Azért, hogy ezt a kis kiruccanást megússzák, minden évben kitalálnak valami önzetlen jótettről szóló mesét, amit karácsonykor végeznek a világ másik felén. Már három éve sikeresen megússzák a karácsonyozást.


Karácsonykor, mindenki útnak indul és meglátogatja a nagyszülőket, a nagynéniket, és mindenkit, akit kell. Mi a helyzet akkor, ha egy este alatt négy helyre kel elmenni?

Kate és Brad elég zűrös családi háttérrel rendelkezik. Mindkettőjük szülei elváltak, és újra is házasodtak, ezért Szenteste négy helyre kellene ellátogatniuk. Azért, hogy ezt a kis kiruccanást megússzák, minden évben kitalálnak valami önzetlen jótettről szóló mesét, amit karácsonykor végeznek a világ másik felén. Már három éve sikeresen megússzák a karácsonyozást.

Elég határozott párnak vallják magukat. Ők nem akarnak, esküvőt, és nem akarnak gyereket, sem mert az mindent elrontana. Sokkal jobban szeretnek mindenféle közös programot csinálni együtt, de nem akarnak elköteleződni.

Idén a célpont Fidzsi, ahol barnára süttethetik magukat, ám a reptéren kiderül minden járatot töröltek, és a híradós hölgy persze pont őket interjúvolja meg ezzel kapcsolatban. Mindkettőjük családja nézi a tévét, így a mobiljuk pillanatok alatt elkezd csörögni. Nincs mese, idén várja őket a szeretett család.

Először Brad apjánál, és a testvéreinél teszik tiszteletüket, akik, hogy finoman fogalmazzak vidékiek. A tesók pusztán szeretettből laposra gyepálják Brad-et. Kiderül, hogy a férfi igazi neve Orlando, amit három év alatt nem sikerült elárulnia Kate-nek. Miután szétverik a nappalit, Kate fejbe veri a kisbabát a szekrényajtóval (persze véletlenül), indulhatnak is a következő állomásra.

Kate édesanyja elég fura figura. Most éppen egy lelkésszel randizik, ezért egy életnagyságú Jézus szobrot állítottak fel a kertben. Kiderül, hogy a lány kicsinek nagyon kövér volt, még fogyi táborba is elküldték, és nem mellesleg elég jó barátságban volt egy Jo nevű lánnyal, aki sokkal inkább tűnt kidobó embernek, mint nőnemű lénynek.

A templomban éppen Mária és József hiány van, így anyuci beprotezsálja az újdonsült szerelmespárt. Brad improvizációs tehetségének köszönhetően nem égnek akkorát. Kate a testvérét nézve, aki már a harmadik gyerekét várja, elgondolkozik azon, milyen is lenne, ha belőle is anya lenne. Ráébred, szeretne esküvőt és gyerekeket is.

A harmadik kör Brad anyukájáé, akinek az új pasija Brad régi legjobb barátja. A korkülönbség hatalmas, mégis nyíltan beszélnek a szexről… A kis csapat leül társasjátékozni. Itt már tapintható a feszültség Kate és Brad között, és miután vesztenek a játékban el is kezdenek veszekedni.

Útban a negyedik állomás felé Kate előhozakodik a témával, hogy ő bizony szeretne gyereket, és szeretne elköteleződni. Brad továbbra is hajthatatlan, így Kate egyedül megy az apukájáéhoz ünnepelni.

Brad visszamegy az apjához és elbeszélgetnek, és Kate is leül az apukájával. Végül úgy tűnik a férfi megérett a kapcsolathoz, és elmegy szeretett nőjéért. Megállapodnak, hogy semmit nem kell siettetni.

A zár jelenetben Kate a kórházi ágyon fekszik karján újszülött gyermekével, akit persze eltitkoltak a család előtt. Mivel ő az újév első babája megérkezik a tévé is, hogy gratuláljon a szülőknek…

Tanulságos film, az egyszer biztos. Nem semmi négy karácsonyi partit letolni egy nap alatt, és a család ráhatása is érdekes a kapcsolatra. Mennyi mindent nem tudtak egymásról pedig már három éve voltak együtt. A karácsonyos rész itt sem domináns, viszont az ünnep, és a hangulat meghozta az eredményét. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Filmkuckó

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek