18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Rizses karcsúság

Megosztás
Szépség

Idejében kezdjünk el felkészülni a tavaszra és nyárra, mert az utolsó pillanatban elkezdett fogyó tortúrák csak elégedetlenséget és bajt szülnek. Számtalan diétát olvashatunk, és számtalan fogyókúra próbálkozásról hallhatunk a saját környezetünkben is. Kinek mi válik be. A lényeg a természetesség, és az, hogy szervezetünket ne sokkhatásként érje a diéta. A természetesség mellett a fenntarthatóság is nagyon lényeges. Sokan belekezdenek egy fajtájába, de nem tudják betartani azt.  Ennek oka lehet a főzési idők betartása, a gyengeségünk, amikor is elcsábulunk.


Idejében kezdjünk el felkészülni a tavaszra és nyárra, mert az utolsó pillanatban elkezdett fogyó tortúrák csak elégedetlenséget és bajt szülnek.

Számtalan diétát olvashatunk, és számtalan fogyókúra próbálkozásról hallhatunk a saját környezetünkben is. Kinek mi válik be.

A lényeg a természetesség, és az, hogy szervezetünket ne sokkhatásként érje a diéta.

A természetesség mellett a fenntarthatóság is nagyon lényeges.

Sokan belekezdenek egy fajtájába, de nem tudják betartani azt.  Ennek oka lehet a főzési idők betartása, a gyengeségünk, amikor is elcsábulunk.

Testünknek szinte észre sem kell vennie, hogy éppen a zsírpárnái ellen indítottunk hadjáratot.

Amint ezt észreveszi, úgy azonnal ellentámadásba kezd, és a bosszú a Yo-Yo effektusban teljesedik ki. Erről a jelenségről is szinte mindenki hallott, csak vannak, akik elfogadják, és vannak, akik nem törődnek vele, mert csak a rövid távú eredményre koncentrálnak.Ezen túlmenően, az éhség is rossz közérzetet hoz számunkra, amit másokra is kivetíthetünk, morgósak – ingerlékenyek leszünk, és ezekből alakulnak ki a veszekedések.

A rizses karcsúság talán a yo-yo hívőknek is beválhat, és megtapasztalhatják, hogyan szabadulhatnak meg fölösleges kilóiktól az „édes bosszú” elhagyása nélkül.

Sőt, akár még tartani is tudják majd az elért testsúlyukat. Ha nem is éveken keresztül, de egy nyári szezonra jó lehet. És mindezt éhezés nélkül.

A diéta 2 hétig tart.

Figyelem!

Aki nem szereti a rizst, és képtelennek érzi magát megbarátkozni vele, mint új barát, az ne is olvassa tovább cikkünket.

Mint minden diéta alapja, a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele.

Minden reggelt kezdjünk 2 bögre vízzel. Még akkor is, ha kávézunk, mert ihatunk, nem kell lemondani a reggeli élvezetről.

Vagy előtte, vagy utána, a képlet: egy kávé= 2 bögre víz

A kávé vízhajtó hatású, ezért pótolnunk kell szervezetünk számára.

Reggelire

Ehetünk müzli szeletet 1-2 darabot. Élelmiszerboltokban kedvünkre válogathatunk, de figyeljünk oda, van-e rajta édes bevonat például csokoládé, joghurt a szeleten, mert ezek igencsak megemelhetik kalória tartalmát. Legegyszerűbb a legjobb!

A másik vízmegkötő és nagyon káros ízesítőnk, bár sokak számára elhagyhatatlan, az a só. Erről is le kell mondaniuk a nagy mennyiségben fogyasztóknak .

Teát (édesítőszerrel), vizet ( nem szénsavas), 100%-os gyümölcslevet korlátlan mennyiségben fogyaszthatunk, és kell is fogyasztani. Gyümölcsöt, ( kivétel banán ) és zöldséget csak nyersen és kis mennyiségben együnk. Vitaminjaink pótlása érdekében ne hagyjuk el.

A főzéssel sem lesz sok gondunk, mármint a tervezés részét nézve. Aki nem rendelkezik főző tudománnyal, még ő is elfogja tudni készíteni magának az ételeket.

Hús

Csak és kizárólag csirke melle vagy pulyka melle, amit fogyaszthatunk a két hét alatt.

Minden fogáshoz a köret főtt – párolt (enyhén ízesített) rizs. A húst ízesíthetjük kalóriaszegény szószokkal is, fűszerekkel. Grillezhetjük, főzhetjük, süthetjük (sovány vajon).

A nap bármely szakában, amikor úgy érezzük, ránk tör az éhség, együnk meg egy müzli szeletet. Nem csak kiváló laktató erénye miatt érdemes fogyasztani, rost tartalma miatt emésztőrendszerünket is egyensúlyba hozza, és a benne található magvak számos vitamint rejtenek.

Vacsora, ami nem vacsoraidőben van

Iktassuk be életvitelünkbe a késői uzsonnát, amikor is szintén csirke – pulyka mellet eszünk rizzsel.

Egyedül arra figyeljünk, hogy 18:00 óra után ne együnk mást, mint müzli szeletet. Természetesen a mennyiségre figyeljünk oda, ajánlott 1-3 szelet.

Hányszor fordult már elő velünk életünkben, hogy kinéztünk magunknak egy szuper nadrágot, szoknyát, felsőt, és nem tudtuk megvenni, mert nem volt a méretünkben?

Hányszor fordult elő, amikor felpróbáltunk ugyan egy a fogason impozánsan mutató topp-ot, és nem tetszettünk magunknak benne?

Nemsokára megjelennek a boltokban a tavaszi és nyári ruhadarabok. Amennyiben a kúrát sikeresen betartjuk, úgy garantáltan találunk majd méretünknek, ízlésünknek megfelelő ruhadarabokat. És mindenen túlmenően a legfontosabb, ami minden nőnek fontos, az nem más, mint az elégedettség önmagunkkal.

Kipróbálod?

Beszámolsz róla, milyen eredményeket sikerült elérned? Akár egymásnak is adhattok tippeket a cikk alatt.

Ki, hogyan készítette el a húsokat. Milyen müzli szeletet talált, ami finom és bevált.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek