18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Lábápolás program-Tippek a szép lábakhoz

Megosztás
Szépség

A szandál és csinos nyitott cipők már elől vannak. De nem mindegy milyen lábujjak kandikálnak ki belőlük. Most megmutatjuk, hogyan lehetnek a lábujjak, körmök szépek és csinosak. Körmeinket általában 4-6 hetente vágjuk ollóval, körömcsipesszel. Ezek ugyanis a legegyszerűbb eszközök. Vágjuk ki a sarkakat lefelé egyenesen, így nem nőnek be bőrünk alá. Tipp Kiszáradt lábainkat, különösen sarok tájékon egyszerűen puhává tehetjük 1 kanál sóval és 1 kanál olíva olajjal. Dörzsöljük és masszírozzuk át az érdes felületeket. Úgy működik, mint a smirgli.


A szandál és csinos nyitott cipők már elől vannak. De nem mindegy milyen lábujjak kandikálnak ki belőlük. Most megmutatjuk, hogyan lehetnek a lábujjak, körmök szépek és csinosak. Körmeinket általában 4-6 hetente vágjuk ollóval, körömcsipesszel. Ezek ugyanis a legegyszerűbb eszközök. Vágjuk ki a sarkakat lefelé egyenesen, így nem nőnek be bőrünk alá.

Tipp

Kiszáradt lábainkat, különösen sarok tájékon egyszerűen puhává tehetjük 1 kanál sóval és 1 kanál olíva olajjal. Dörzsöljük és masszírozzuk át az érdes felületeket. Úgy működik, mint a smirgli.

Profi tippek a nyári lábakhoz

Lábainkkal egész életünk során annyit megyünk, mintha négyszer megkerülnénk a földet. Ezért érdemes vigyázni rájuk. Az ápolt láb ugyan olyan fontos, mint a szép haj, és bőr. Semmi sem lehet kellemetlenebb, mint, amikor nyáron zárt cipőt kell felvennünk, vagy a strandon nem merünk mezítláb sétálni, mert azonnal mindenki láthatja rendezetlen, kicserepesedett sarkunkat, benőtt, eldeformált körmeinket. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek