18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Vitamin infúzió – Csepegtetett szépség – Mi a „IV vitamin” csepp?

Megosztás
Szépség

Egy ideig hatnak a külső szépészeti kezelések, de van, amikor ennél már sokkal többre lenne szükség az üde kinézet érdekében. Ha nem megy kívülről, akkor ma már próbálkozhatunk belülről is. Sokak számára az a legfontosabb szempont szépészeti beavatkozást követően, hogy mennyi idő után lesz látványos a változás. Fényes csillagok, mint Cara Delevingne, Rihanna, Jennifer Aniston vagy Demi Moore már kipróbálták a "IV vitamin" csepegtetést, azaz vitamin infúziót.


Egy ideig hatnak a külső szépészeti kezelések, de van, amikor ennél már sokkal többre lenne szükség az üde kinézet érdekében.

Ha nem megy kívülről, akkor ma már próbálkozhatunk belülről is.

Sokak számára az a legfontosabb szempont szépészeti beavatkozást követően, hogy mennyi idő után lesz látványos a változás.

Fényes csillagok, mint Cara Delevingne, Rihanna, Jennifer Aniston vagy Demi Moore már kipróbálták a "IV vitamin" csepegtetést, azaz vitamin infúziót.

Azért azt senki ne gondolja, hogy ezek a szépségek csak úgy, például kozmetikában vetik alá magukat ennek a kezelésnek akkor, amikor ők szeretnék.

A vitamin infúziót csak orvosi javaslatra lehet megkapni, illetve steril körülmények között lehet beadni.

Valóban olyan hatásos ez a kezelés szépészeti beavatkozás tekintetében?

Most megmutatjuk, mi is a vitamin infúzió lényege, hatása és, hogy milyen hatóanyagokat tartalmazhat.

Vitaminkapszulák mára a múlté.

Azt sokan tudják, hogy az infúzió tulajdonképpen intravénás kezelés.

Legtöbbször olyan esetekben alkalmazzák, amikor a tabletták már nem hatékonyak.

A szépészeti ipar nem ismer lehetetlent, ezért ma már lehetőség van szépészeti célból is vitamin infúziót alkalmazni.

A vitamin infúzió jelen esetben egy olyan koktél, ami sóoldathoz kevert vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Általa koncentrált mennyiségben kerül közvetlenül a véráramba a hatóanyag, ezért gyorsabban szívódik fel és fejti ki hatását.

A vitamin infúzió előnyei

A vitamin infúziót első sorban rákos megbetegedéseknél szokták alkalmazni, amikor a kemoterápia nagyon legyengíti az immunrendszert és a vitaminok tablettában történő beadása már kevésnek bizonyul a hatékony védekező mechanizmus fenntartásra.

A vitamininfúzió viszonylag gyorsan kifejti jótékony hatását.

A vitaminok pótlása intravénás formában minden esetben sokkal gyorsabb hatásfokot biztosít a betegek számára.

Vitamin infúzió típusok

Kaliforniában a A-vitamin „koktél például tizenkét féle vitamint tartalmaz.

Attól függően kérhető a vitamin infúzió összetétele, hogy milyen hatást szeretnénk elérni.

Erősítse az immunrendszert, fiatalítsa a bőrt, regenerálja a másnapos szervezetet – vízpótlás vagy éppenséggel méregtelenítsen.

Mennyi ideig hat a vitamin infúzió?
Milyen mellékhatásai lehetnek?

Előzetesen minden esetben orvosi vizsgálatra és orvosi konzultációra van szükség.

Csak ezután alkalmazható a vitamin infúzió.

Minden esetben költséges lehet a beavatkozás, mert az infúzió beadásához szakemberre van szükség, aki szakszerűen állítja össze az infúziót, hiszen a hatóanyagok túladagolhatók.

Egy ilyen infúzió ára összetételtől függően átszámítva körülbelül 45-60 ezer forint között mozog.

A vitamin infúzió jótékony hatása nem kérdéses beteg emberek kezelése esetén, hiszen bizonyított, hogy javítja a beteg életminőségét.

Hatóideje nagyban függ a kezelt személy egészségügyi állapotától, és attól, hogy szervezetében milyen vitaminok pótlása elengedhetetlen.

Tudni kell, hogy szépészeti beavatkozás esetén nincsenek tanulmányok, melyek rámutatnának valamilyen mellékhatásra.

Ezért mindenki maga dönti el orvosával történt konzultáció után, hogy számára előnyös lehet-e hosszútávon is ez a beavatkozás.

Sok szépészeti kezelést követnek a nők, amit hírességek kipróbáltak. 
A cikket azért írtuk meg, mert már Magyarországon is igénybe vehető hasonló elven alapuló szépészeti beavatkozás, tehát nem árt a lehető legtöbb információt beszerezni erről a kezelésről.

Keleti Andrea már kipróbálta a vitamin infúziót.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat