18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A nyár típusba tartozó nők finom klasszikus szépségek-Sminkben és öltözködésben egyaránt a hideg, pasztell színek előnyösek számukra

Megosztás
Szépség

A nyár típusú hölgyeket semmi sem jellemezhetné jobban, minthogy élvezettel süttetik magukat a napon, ezért bőrük is ehhez alkalmazkodott, vagyis könnyen lebarnulnak. Bár karakterjegyeikben vannak hasonlóságok a tavasz típuséhoz, azzal a  lényeges különbséggel, hogy a hideg pasztell színek azok, melyek igazán kiemelik szépségüket.  


A nyár típusú hölgyeket semmi sem jellemezhetné jobban, minthogy élvezettel süttetik magukat a napon, ezért bőrük is ehhez alkalmazkodott, vagyis könnyen lebarnulnak.

Bár karakterjegyeikben vannak hasonlóságok a tavasz típuséhoz, azzal a  lényeges különbséggel, hogy a hideg pasztell színek azok, melyek igazán kiemelik szépségüket.

 

Típus meghatározás

Arcbőrük többnyire világos, rózsaszínes árnyalatú, de vannak akiknek olívaárnyalatú. Ez a típus a hajukkal többnyire elégedetlen, mert annak színe fakó, fénytelen hideg tónusú. Lehet hidrogénszőke, jégszőke, sötétszőke, középbarna, fontos, hogy nincs aranyló meleg árnyalata. A szemük színe is igen változatos, lehet kék, kékeszöld, szürkéskék, szürkészöld, türkiz. Akinek szeplői vannak azok inkább szürkések, mintsem barnák.

Smink

Alapozója a  bőr színével megegyező hideg rózsaszínes árnyalatú legyen. A szemhélyra hideg pasztell árnyalatok kerüljenek, mint például  világoskék, acélszürke, ezüst, kékesszürke, szürkéslila, rózsaszín,  orgonalila, legyen a sminkjük finom, diszkrét, kerüljük az éles kontúrokat. A szájra akár rúzs, akár szájfény kerül válasszunk hideg színeket, mint a rózsaszín, mályva, pink, és végül ne feledkezzünk meg a pirosításról sem, mellyel élénkítjük az arcot, legyen az szintén hideg rózsaszínes, lilás árnyalatú.

Öltözködés

A hideg pasztell színek tökéletes választás számukra. A törtfehér, az elmosódott tejes színek, az ezüst, a fukszia, a kék világos árnyalatai, a türkiz, a rózsaszínes, lilás, szürkés árnyalatok. Kerülelndők az élénk harsány színek, főleg az arc közvetlen közelében, ezeket inkább csak kiegészítőként viseljük. 

Sápi Viki Make Up


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat