18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Keratinnal a szép és dús hajért formázás közben is

Megosztás
Szépség

Samponok, balzsamok és pakolások. Ezek azok a termékek, melyeket rendszeresen használnak a nők, nem is kis mennyiségben. És mit használnak még gyakran a nők? Hajformázó eszközöket! Nem mindegy azonban, ezek a termékek mit tudnak. Rengeteg kutatást követően rendkívül innovatív termékeket találhatunk magunknak, amennyiben fontosnak tartjuk hajunk védelmét hajformázás közben is. A samponoknál és pakolásoknál nem áll meg a folyamat, míg a frizura elkészül.


Samponok, balzsamok és pakolások.

Ezek azok a termékek, melyeket rendszeresen használnak a nők, nem is kis mennyiségben.

És mit használnak még gyakran a nők?

Hajformázó eszközöket!

Nem mindegy azonban, ezek a termékek mit tudnak.

Rengeteg kutatást követően rendkívül innovatív termékeket találhatunk magunknak, amennyiben fontosnak tartjuk hajunk védelmét hajformázás közben is. A samponoknál és pakolásoknál nem áll meg a folyamat, míg a frizura elkészül.

Hiába használunk minőségi hajápoló készítményeket, ha hajformázás során kiszáradnak, esetleg megégnek hajszálaink.

Töredezett, fénytelen és tartás nélküli hajunkat csak hosszadalmas kezelés után regenerálhatjuk, és a végeredmény sikeressége nem garantált.

De odafigyelve és alaposan utánajárva, milyen hajsimítót, főnözőt, hajsütővasat és hajszárítót használunk, megóvhatjuk hajunkat az évek során.

Ehhez azonban tudunk kell, hogyan is épül fel a haj szerkezete.

A keratin nevű fehérje a haj fő építőanyaga. A keratin életünk során folyamatosan termelődik, de csak akkor, ha ezt a folyamatot nem borítjuk meg.

Mi lehet az oka a keratintermelődés lecsökkenésének?

Egyik oka lehet az évek múlása. Ez egy normális folyamat.

Másik oka lehet, ha megborítjuk fejbőrünk, ezáltal hajhagymáink működésének egyensúlyát. Ez könnyen előfordulhat rossz minőségű, vagy nem hajtípusunknak megfelelő hajápoló készítmények rendszeres használatával. De éppen úgy felelőssé tehetőek a hajformázók is, melyek száríthatják, esetleg el is égethetik hajszálainkat.

A Remington termékek újra és újra megújulnak.

Ezek a hajformázó eszközök a forradalmian új Keratin technológiát alkalmazzák az egészséges, erős hajszálak védelme érdekében.

Mit is jelent ez?

Az új Keratin védelmi technológia lényege: mikro kondicionáló technológiával ellátott, újgenerációs keratinos kerámia lapok alkalmazását jelenti. A kondicionálót a hajszálakon egyenletesen elosztja, ami egészséges és bársonyos hajat eredményez. A simító lapba beépített hővédő szenzor segítségével pedig folyamatos visszajelzést kapunk a haj nedvességtartalmáról, a készülék így szabályozza az optimális hőfokot. A Keratin Therapy Pro hajsimító így 57% -kal több védelmet nyújt a haj károsodásával és töredezésével szemben. *

Tipp

Sokan olyan frizurára vágynak, ami drasztikusan eltér eredeti hajszerkezetüktől, mint például, akinek göndör haja van, szeretne egyenes hajszálakat, és fordítva.

Ma már ez sem lehetetlen, ráadásul mindeközben megóvhatjuk hajszálainkat a károsodástól, hajunk dús hatást kelt majd, legyen szó bármilyen frizuráról, mert a kertain technológia hajformázás közben is táplálja a hajszálakat.

Érdekelnek a hajápolási tanácsok?
Remington
*a hagyományos Remington kerámia bevonathoz képest

Most meg is nyerheted


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés