18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Új termékek a H&M kínálatában – Jönnek a H&M saját márkás kozmetikumok!

Megosztás
Szépség

Szép csomagolás, modern design, ami kedvező árral párosul. A H&M polcokra teszi kínálatának új termékeit, melyek kozmetikumok lesznek. A divat szerves része a kozmetikai ipar, és ennek megfelelően lehetőségünk lesz, hogy a H&M boltjaiban ruhák és kiegészítők mellett azonnal rúzst, szemhéjpúdert, parfümöt, körömlakkot is vásároljunk. Mindent egy helyen! A H&M üzletei ezekkel a termékekkel még kifinomultabbak lesznek. Már idén ősztől megtalálhatjuk ezeket a termékeket a boltok polcain, tehát nem kell sokat várnunk.


Szép csomagolás, modern design, ami kedvező árral párosul.

A H&M polcokra teszi kínálatának új termékeit, melyek kozmetikumok lesznek.

A divat szerves része a kozmetikai ipar, és ennek megfelelően lehetőségünk lesz, hogy a H&M boltjaiban ruhák és kiegészítők mellett azonnal rúzst, szemhéjpúdert, parfümöt, körömlakkot is vásároljunk.

Mindent egy helyen!

A H&M üzletei ezekkel a termékekkel még kifinomultabbak lesznek.

Már idén ősztől megtalálhatjuk ezeket a termékeket a boltok polcain, tehát nem kell sokat várnunk.

 

 

 

 

 

 

Minden évszak garantáltan követni fogja a trendet, és most már nem csak ruhákkal, hanem sminkkel is.

Mindenki megtalálja a stílusához illő színárnyalatokat tetőtől talpig, és most már a smink és körömfestés, vagy a különleges parfümillatok, testápolók sem maradnak ki a sorból. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat