18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Citrom és olívaolaj – Csak két összetevő, ami tisztítja a májat és fiatalít - Májtisztító kúra!

Megosztás
Szépség

Magy áldozat lenne, ha 30 napon kúrán vennénk részt, amiért cserébe kitisztulna a májunk és mellé fiatalos külsőt érhetnénk el? A citrom és olíva olaj kúra védelmet nyújt a súlyos betegségekkel ellen, jobb lesz hangulatunk, energikusabbak leszünk, és mindeközben szépségünkért is tettünk valamit. Ne gondoljuk vagyonokba kerülő méregtelenítő kúrára, mert csak citomra és extra szűz olívaolajra lesz szükségünk.


Magy áldozat lenne, ha 30 napon kúrán vennénk részt, amiért cserébe kitisztulna a májunk és mellé fiatalos külsőt érhetnénk el?

A citrom és olíva olaj kúra védelmet nyújt a súlyos betegségekkel ellen, jobb lesz hangulatunk, energikusabbak leszünk, és mindeközben szépségünkért is tettünk valamit.

Ne gondoljuk vagyonokba kerülő méregtelenítő kúrára, mert csak citomra és extra szűz olívaolajra lesz szükségünk.

Citrom-olíva olaj kúra
  • 5 ml citromlé
  • 16 g olíva olaj (extra szűz)
Hogyan végezzük a méregtelenítő kúrát?

Keverjük össze a citromlevet olívaolajjal, és igyuk meg éhgyomorra. Várjunk ezt követően 30 percet, és csak ezután reggelizzünk.

Igyunk 30 napon keresztül minden reggel egy ilyen keveréket, szigorúan éhgyomorra. Egy hónap eltelte után érezni fogjuk a pozitív hatást. De ügyeljünk, hogy a megadott mennyiségeket ne lépjük túl, mert különben nem érjük el a kívánt eredményt.

Fontos!

A kúra alatt ügyeljünk a kiegyensúlyozott és egészséges, nem megterhelő táplálkozásra, mert a máj tisztulását így segíthetjük leginkább.

A kúra alatt tilos az alkoholfogyasztás, és a későbbiekben sem javasolt.

Miért fontos és hatékony ez a májtisztító kúra?

Májunk felelős, hogy megtisztítsa vérünket, kiszűri a méreganyagokat, melyek negatív hatással lehetnek sejtjeinkre. A máj fontos szerepet játszik továbbá az emésztési folyamatban. Az egészséges és jól működő máj biztosítja a jó hangulatot, és energiához juttat.

A citrom és olívaolaj kúra nem csak a máj méregtelenítését támogatja, hanem az epehólyagot is.

Szív és érrendszeri megbetegedés elleni védelem

A citrom és olíva olaj kúra jó hatással van a vérkeringés szabályozására, javítja a szív és érrendszeri funkciókat. Csökkenthető a kúra által a szívroham kockázata, a stroke kockázata, és az arterioszklerózis kialakulásának kockázata.

Nem utolsó sorban, de a kúra szépségünkre is hatást gyakorol.

Erősíti a körmöket és hajszálakat (haj szerkezetét), védi a bőrt.

A citrom és olíva olaj kúra segítségével megvédhetjük sejtjeinket a szabad gyökök káros hatásaitól, ezzel téve a fiatalos külső megőrzéséért.

Mennyi időnként ismételhető meg a kúra?

Tulajdonképpen nincsen időhöz kötve, viszont a kúra alatt a májat hirtelen leterhelhetjük, ha nehéz, zsíros ételeket eszünk, alkoholt fogyasztunk. Tehát érdemes kúraszerűen alkalmazni, inkább pár alkalommal egy évben, de akkor nagyon odafigyelve a táplálkozásra. 

Fontos!

Májbetegségben szenvedőknek ez a kúra csakis orvosi javaslattal ajánlott.
 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat