18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezeket a parfüm hibákat szinte mindenki elköveti naponta!

Megosztás
Szépség

Azt szeretnénk, hogy a parfüm illata egész nap kitartson? Ám már délelőtt szinte alig érezni belőle valamit. Ezt könnyen elkerülhetjük. Azt mondják, a parfüm olyan, mint a nő kézírása. Természetesen ugyan ez igaz a férfiakra is. Hogyan tarthat a parfüm illata tovább? Azon túlmenően, hogy jó minőségű parfümöt vásárolunk, már a tárolásnál elkövethetjük az első hibát. Pedig még el sem kezdtük használni.


Azt szeretnénk, hogy a parfüm illata egész nap kitartson?

Ám már délelőtt szinte alig érezni belőle valamit.

Ezt könnyen elkerülhetjük.

Azt mondják, a parfüm olyan, mint a nő kézírása. Természetesen ugyan ez igaz a férfiakra is.

Hogyan tarthat a parfüm illata tovább?

Azon túlmenően, hogy jó minőségű parfümöt vásárolunk, már a tárolásnál elkövethetjük az első hibát. Pedig még el sem kezdtük használni.

Testhőmérséklet

A megfelelő hőmérséklet azért fontos parfüm esetén, mert az illatanyagok, illóolajok csak így képesek megfelelően feloldódni, tehát testhőmérsékletünk is számít. Ezért a parfümöt érdemes mindig zuhanyzás után használni, amikor az erek telítettek vérrel. Fő területek a csukló, nyak, dekoltázs, vagy kar hajlata. Ezek a területek különösen melegek.

Nedvesség

Száraz bőrön nehezen terjed a parfüm, mert nincsen közvetítő közeg. Parfüm használata előtt érdemes testápolót, esetleg vazelint használni.

Dörzsölés

Hányszor látjuk parfümériában, hogy a csuklóra kifújt parfümöt eldörzsölik a nők? Sokan úgy gondolják, ettől jobban érezhető a parfüm illata. Nagyon rosszul teszik. Úgy is mondhatjuk, hogy ez a parfüm meggyalázása. Az illatmolekulák megsérülnek, az illat elhalványul. Amennyiben nem szeretnénk lemondani a dörzsölésről, úgy érdemesebb nem túl közelről kifújni csuklónkra a parfümöt, és csuklókat gyengéden egymáshoz nyomni. De semmi esetre se dörzsöljük össze.

Ruha

Parfüm a ruhán? Előszeretettel fújjuk a parfümöt gallérra, sálra, blúzra. Ezt azonban érdemes kerülni, mert a textília, mint például a selyem, pamut, foltosak lesznek. A szintetikus ruházat ezen felül pedig gátolja az illatanyag kiteljesedését. Érdekes lehet kipróbálni, más lesz a parfüm illata ruhán, mint testünkön. Ékszereinket is tönkretehetjük, mint például a gyöngy nyakláncok, bizsuk, és érdekesség képen a drágaköveknek sem tesz jót a parfüm.

Tárolás

Most hol tartjuk parfümünket? A fürdőszobában a polcon? A fürdőszobában erősen ingadozik a hőmérséklet, és rendkívül magas a páratartalom, ami egyáltalán nem tesz jót a parfümnek. Tároljuk parfümünket inkább zárt, hűvös, sötét helyen.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat