18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Önbarnító, félresikerült hajfestés, rosszul borotvált testszőrzet – Gyors segítség balesetek esetén!

Megosztás
Szépség

Az önbarnító hagyta idétlen foltok, csíkok, esetleg egy rosszul sikerült hajfestés, ami után sárgás vagy esetleg zöldes lett a hajszín. Balesetek mindig vannak, de nem kell megijedni. Amiről elsőre azt gondoljuk, hogy lehetetlen 30 perc alatt „meggyógyítani”, az mégis egyszerűbben működhet. Gyors segély szépségbalesetek esetére!


Az önbarnító hagyta idétlen foltok, csíkok, esetleg egy rosszul sikerült hajfestés, ami után sárgás vagy esetleg zöldes lett a hajszín.

Balesetek mindig vannak, de nem kell megijedni.

Amiről elsőre azt gondoljuk, hogy lehetetlen 30 perc alatt „meggyógyítani”, az mégis egyszerűbben működhet.

Gyors segély szépségbalesetek esetére!

Önbarnító

Amikor felvisszük az önbarnítót, semmit nem látunk, hiszen olaj vagy fehér krém formátumú. Amikor azonban eléri a barna színt, akkor már késő! A bőr redőben megállt önbarnító, sötétbarna csíkokat hagy maga után. Amikor az egyes helyekre több kerül belőle, mint máshova, akkor foltosak leszünk, akár a Milka tehén. Ahol meg kimaradt, ott fehér marad, ott fehér folt fog éktelenkedni, igen nagy kontrasztot alkotva. Ezt bizony lemosni nem lehet. De így sem maradhatunk. Ekkor lehet jó megoldás, ami garantáltan feloldja és újra alakíthatóvá teszi az önbarnítót a gyümölcssav. Ez lehet narancs, citrom. Csepegtessünk narancslevet vagy citromlevet vattapamacsra, és óvatosan töröljük át a hibás területeket vele. Árnyalni is tudunk majd.

Másik megoldás lehet, ami ennél kicsit drasztikusabb, és nem is lehet vele szépen árnyalni, de tökéletesen eltávolítja az önbarnítót, az a bőrradír. Egyszerűen ledörzsöli az önbarnító hagyta sötét pigmenteket.

Elszíneződött körmök

Nem csak a körömlakk, dohányzás sárgíthatja meg a körmöket, lehet ez alkat kérdése is. De semmi gond!

Hogyan lehet újra világos körmünk a sárga szín helyett?

Több megoldás és termék is létezik!

Választhatjuk a citromlevet, amit töményen nem érdemes használni, csakis vízzel hígítva, pohárba töltve és ebbe áztatjuk be körmeinket.

Másik fantasztikus csodaszer elsárgult körmökre a fogkrém! Tegyünk fogrémet puha sörtéjű fogkefére, és polírozzuk át vele elsárgult körmeinket.

Majd mossuk le.

Mindkét esetben fontos, hogy utána hidratáló krémmel kenjük be kezünket.

Túladagolt parfüm

Mindenki tudja, milyen az, amikor úgy illatozunk, mint egy drogéria. Még a legjobb és legfinomabb parfüm is tömény lehet, ha túl sokat fújunk belőle magunkra. Hogyan csökkenthető a parfüm túlzott intenzitású illata? Vodkával!

Ha már bőrünkre kerültek a parfüm molekulái, azt letörölni nem lehet. De azon a helyen, ha áttöröljük bőrünket vodkával, akkor az elpusztítja a parfüm molekuláit.

Borotválás után égő érzés

Egy újabb könnyen pánikot okozható baleset, amikor leborotváljuk példádul lábunkról a szőrt, és utána bőrünk ég, fáj. Ugyan ez a helyzet a megjelenő pattanásokkal.

Erre lehet azonnali és hatékony segítség az Aspirin, amit feloldunk 2 evőkanál vízben, és vattapamaccsal átkenjük vele az égő, pattanásos területet. Gondoltuk volna, hogy az Aspirin nem csak fejfájásra jó?

Hajfestési baleset

Otthoni hajfestésünk eredménye nem mindig az lesz, amit elképzeltünk. Ennél még rosszabb, ha fodrászunk rontja el a színt. Otthoni hajfestéskor, különösen szőkítésnél, könnyen lehet a végeredmény egy szürkés, esetleg zöldes árnyalat. Ekkor sokan megijednek, mert komikusan néz ki.

De sebaj!

Nem kell azonnal új hajfestékért rohanni, előre vizionálni, hogy már így is kiszáradt a hajunk, és mi lesz, ha újra festeni kell.

Erre jó a korpásodás elleni sampon!

Vagy léteik Hair Peeling sampon, ami tulajdonképpen ugyan úgy működik, mint a bőrradírozás.

 

Sárgás szín esetén az arany színt adó samponokat hívhatjuk segítségül.  


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat