18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Megnyugtató éjszakák - Halvány fények a sötétben

Megosztás
Kicsi lélek

Nyugtalan a gyermek éjszaka? Zavart az álma és sokszor felriad? Esetleg neked vannak álmatlan éjszakáid? Általában nagyon egyszerű módon lehet ezen segíteni, azonban sokan nincsenek a kiváltó okokkal tisztában, pedig igazán kézenfekvő! Az alvást megelőző felfokozott tevékenység, esetlegesen felmerülő tudatos, vagy tudat alatti szorongások, a stressz mind-mind kiváltó okai lehetnek az álmatlan éjszakáknak.


Nyugtalan a gyermek éjszaka?

Zavart az álma és sokszor felriad?

Esetleg neked vannak álmatlan éjszakáid?

Általában nagyon egyszerű módon lehet ezen segíteni, azonban sokan nincsenek a kiváltó okokkal tisztában, pedig igazán kézenfekvő! Az alvást megelőző felfokozott tevékenység, esetlegesen felmerülő tudatos, vagy tudat alatti szorongások, a stressz mind-mind kiváltó okai lehetnek az álmatlan éjszakáknak.

Az elalvás előtti, áltató jellegű zenehallgatás, vagy a halvány éjszakai fények segítenek megnyugtatni a testet és a lelket. Használatuk meggyorsítja az elalvást és csökkentik az ébredések számát. Régen köztudott tény, hogy akkor a legpihentetőbb az alvás, ha közvetlenül elalvás előtt, már nem gondolkodunk a napi gondokon, a problémáinkon és a holnapi tennivalókon. A legjobb, ha ilyenkor teljesen kiürítjük az elmét és relaxálunk.

Zenében a legjobb választás ha dallamos, lágy harmóniákat választunk, vagy kézenfekvő a komolyzene. A lassú, percenkénti 60-80 metrumú zene segít nyugalmi állapotba helyezni az idegrendszerünket, de az sem mindegy, milyen színeket választunk, ugyanis azoknak is jelentősége van.

Színek

A kék megnyugtatja a tudatot és gyengíti a külvilág érzékelését. Segít teljesen ellazulni. A természetben is mindig körülvesz bennünket, hiszen az égbolttól a folyókig, tengerekig mindenhol találkozunk vele. Kifejezetten megkönnyíti az elalvást. A zöld az élet és a megújulás színe. A természetben a növekedés és a tavaszi újjászületés szimbóluma. Támogatja az egészség megőrzését és a megfiatalodást, elősegíti a kiegyensúlyozottságot, simogatja a háborgó idegeinket. A borostyán-sárga az ősz és a lemenő nap színe. A piros szín olyan, mint egy tábortűz, meleget sugároz és örömmel tölt el. Segít megtalálni a lelki békét, erősíti a kellemes pihenést és nyugodt álmokat.

Hangulatok

Ez az elemes, boci szemű, kedves, aranyos plüss teknős az éppen kívánt hangulatnak megfelelően öltözteti fel a besötétített hálószobát. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt! Jótékony hatású, lágy fényjátékaival, csillagfénybe öltözteti a falakat. Színes csillagokat vetít ki, mégpedig többféle beállítással. Választhatsz színt, vagy automatikusan változó színeket is. Ráadásul még altató zenék közül is választhatsz magadnak, ha szükséges. Amikor álomba szenderülsz, automatikusan kikapcsol, hogy ne kelljen felkelned e miatt az ágyból. Hallgass egy kis altató zenét! Bámuld a kivetített csillagokat és engedd megnyugodni a pihenni vágyó lelked!

Kedves

Vagy tedd be a gyerekszobába és kapcsold be neki, had röpítse az álmok végtelen tengerébe, ki a csillagok közé! Engedd, had ringassa mély álomba, hogy reggel pihenten ébredjen, készen új kalandokra!

Teknős csillagos ég kivetítő - Hobbyrendelés


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat