18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Szerettessük meg gyermekünkkel a zöldségeket és gyümölcsöket vidáman

Megosztás
Kicsi lélek

Nem szeretné gyermekünk megenni a paprikát vagy répát? Szereti a gyümölcsöket? És az édességet? Sok szülőnek jelent kihívást, amikor gyermeke inkább az édességek felé fordul a vitaminokban gazdag zöldségek és gyümölcsök helyett. Megszerettetni velük az egészséges ételeket nem könnyű, de ha formákat és színeket csempészünk például egy friss salátába, akkor a gyerek sokkal inkább fog a virágokkal, kis csibével foglalkozni, mintsem az édesség után sóvárogni.


Nem szeretné gyermekünk megenni a paprikát vagy répát?

Szereti a gyümölcsöket?

És az édességet?

Sok szülőnek jelent kihívást, amikor gyermeke inkább az édességek felé fordul a vitaminokban gazdag zöldségek és gyümölcsök helyett.
Megszerettetni velük az egészséges ételeket nem könnyű, de ha formákat és színeket csempészünk például egy friss salátába, akkor a gyerek sokkal inkább fog a virágokkal, kis csibével foglalkozni, mintsem az édesség után sóvárogni.

Kis csibéket összeállíthatunk kenyérszeletekből, sajtból, a fű pedig friss saláta lesz. A kicsi csibék elindulhatnak felfedezni a világot például egy virágos mezőn, amit elkészíthetünk paradicsomból, répából vagy piros paprikából. 

Virágok közepének választhatunk sárga kukorica szemeket. Tovább gondolva, a gyerek játszva tanulhat is evés közben, hiszen a csibék nagyon szeretik a kukoricát.

Aranyos és tanulságos történetet "fűzhetünk" össze pár gyümölcsből és zöldségből.
Te hogyan folytatnád a történetet?

Tippeket adunk gyümölcs és zöldség saláták készítéséhez.

Ne feledjük, már egészen kicsi korban fontos, hogy a gyerekek megismerjék az egészséges ételek nevét, megszokják ízüket és kamasz illetve felnőtt korban beépítsék mindennapi táplálkozásukba.

Játszva minden könnyebben megy.

Senki nem várhatja el tőlünk, hogy szabad kézzel formáljunk virágokat, szíveket, csillagokat és még egyesével pálcára is húzzuk őket.
Pop chef gyümölcsnyomó megkönnyíti dolgunkat és ha pálcára szeretnénk fűzni a gyümölcsöket, zöldségeket, akkor egy mozdulattal megtehetjük.

 

 

 

Hogyan működik?

Vákuum segítségével maradnak a megformázott ételek a műanyag csőben.

Egy nyomással kilőhetjük az ételt belőle.

Pálcára pedig úgy fűzhetőek fel a színes darabok, hogy még kiszúrás előtt behelyezzük a pálcát a kinyomóba, és ezzel együtt szúrjuk ki a formákat.

Nagyobb gyerekek már saját maguk is elkészíthetik a formákat.

Szép uzsonnás dobozba csomagolva vihetik magukkal az iskolába.

 

 

 

 

 

 

Pop chef gyümölcsnyomó
 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat