18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

MeseTV Játék

Megosztás
Kicsi lélek

Iratkozz fel   [feliratkozas]   a Mesetv csatornára a YouTube-on, és szólj az ismerőseidnek is, mert minden újabb 200 fő után sorsolunk! Csupán egy kattintás – és nyerhetsz is! Mostani nyereményünk családi belépő a Vasúttörténeti Parkba. Nincs más dolgod, mint meglátogatni a http://www.youtube.com/mesetv oldalt, majd felül a “Feliratkozás” gombra kattintani.


Iratkozz fel   [feliratkozas]   a Mesetv csatornára a YouTube-on, és szólj az ismerőseidnek is, mert minden újabb 200 fő után sorsolunk!

Csupán egy kattintás – és nyerhetsz is!

Mostani nyereményünk családi belépő a Vasúttörténeti Parkba.

Nincs más dolgod, mint meglátogatni a http://www.youtube.com/mesetv oldalt, majd felül a “Feliratkozás” gombra kattintani.

Vagy csak rányomni erre a gombra:   [feliratkozas]

A nyertes jelentkezését az [email protected] címen várjuk!

Ismerd meg a mese.tv youtube csatornáját!

A mese.tv működését tekintve máig egyedülálló magyar, online gyermektelevízió a kulturális értékteremtés és értékőrzés céljával, az egyszervolt.hu honlapcsoport tagjaként.

Kínálatában népszerű rajzfilmek, filmek, mesék, versek és gyerekdalok, szórakoztató és ismeretterjesztő mesefilmek, válogatott tartalmak szerepelnek.

Légy te a szerkesztő!

Naponta frissülő kínálatunkban több mint ötszáz rajzfilmet, mesefilmet, bábfilmet, láthatsz, gyerekdalokat, meséket, mondókákat hallgathatsz ezen a csatornán. Az oldalt úgy szerkesztettük, hogy már előre összeállított programok közül választhatsz, de ha kedved van, akkor te választod ki kedvenc filmedet, sorozatodat.

Miért hasznos a feliratkozás?

Ahhoz, hogy mindig naprakész legyél az oldal frissítéseiről, hogy lásd, milyen újdonságok várnak rád hétről hétre, érdemes feliratkozni a csatornára! Egy kattintás és máris részese lehetsz ennek a csatornának! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat