18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Plüssmackó világnap - Szeptember 9.

Megosztás
Kicsi lélek

Plüssmackó, ami szinte mindenki életében legalább egyszer megjelenik.  A világon több millióan kedvelik a plüss macikat, ezért világnapjuk is lett. Szeptember 9.  A macik általában barna színűek, de ma már a szivárvány minden árnyalatában megtalálhatóak. Külön iparág épült rájuk, ezért nevesebb márkák külön maci részleget is fenntartanak. 


Plüssmackó, ami szinte mindenki életében legalább egyszer megjelenik. 

A világon több millióan kedvelik a plüss macikat, ezért világnapjuk is lett. Szeptember 9. 

A macik általában barna színűek, de ma már a szivárvány minden árnyalatában megtalálhatóak. Külön iparág épült rájuk, ezért nevesebb márkák külön maci részleget is fenntartanak. 

Ez a maci imádat első sorban nem Micimackóról szól, hanem az egyszerű, mégis bűbájos macikról. 
Van plüssmackónk? megtartottuk gyerekkori legjobb plüssmaci barátunkat, aki minden este álomba kísért és hozzábújhattunk?
Kicsit kopott, régi, de maci és ez a lényeg. 
A világon sokan gyűjtik a plüssmackókat.

Már nagyanyáink korában is léteztek plüssmacik, még ha nem is ilyen szépen kidolgozott formában. Több évszázados múltra tekintenek vissza és talán imádatuk öröknek is mondható. Mindegy, hogy gyerek vagy felnőtt látja meg őket például egy bolt kirakatában, az biztos, hogy mosolyt csal arcunkra. 
Barna, kék, sállal, kapitánysapkával, párban, családként a plüssmackók kora soha véget nem ér!

Most bemutatunk pár plüssmacit, csak úgy a cukiság és emlékek kedvéért.
Plüssmaci világnapra fel!

Mikor van a plüssmacik napja? 
Minden évben szeptember 9-én ünnepeljük őket világszerte.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat