18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Gesztenye dekoráció – Ötletek gesztenyére!

Megosztás
Kicsi lélek

Megérkezett az ősz és vele együtt a természet fantasztikus színeket ölt magára. Érkeznek az őszi bogyós termések és mellé az ősz egyik legjellegzetesebb termése, a gesztenye. Dekoráció készítéséhez tökéletes választás a vadgesztenye. Ragasztópisztollyal, gyufaszálakkal, fantáziával, no és szorgalmas gyűjtögetéssel mi magunk is készíthetünk gesztenyéből aranyos őszi dekorációt.


Megérkezett az ősz és vele együtt a természet fantasztikus színeket ölt magára. Érkeznek az őszi bogyós termések és mellé az ősz egyik legjellegzetesebb termése, a gesztenye.

Dekoráció készítéséhez tökéletes választás a vadgesztenye.

Ragasztópisztollyal, gyufaszálakkal, fantáziával, no és szorgalmas gyűjtögetéssel mi magunk is készíthetünk gesztenyéből aranyos őszi dekorációt.

Az őszi hónapok nem csak a gesztenyéről szólnak, hanem a gombákról is.  Jönnek az esős napok, ami a gombáknak kedvez. A gyilkos galóca sokakat megihletett dekoráció készítésekor, és inkább erre használjuk, mintsem megegyük. Amilyen mérgező, annyira szép! Piros kapalján a fehér pöttyök fantasztikusak.

Gesztenyéből gyerekekkel együtt készíthetünk figurákat, mint például őzikét, hatalmas aganccsal szarvast, de még struccot és kedves erdei manókat is.

Emlékek

Gyerekkorunkban mi is gyűjtöttük a gesztenyéket és színes faleveleket. Technika órán talán még készítettünk is belőlük figurákat.
És mi a helyzet az őszi falevélgyűjteménnyel? Megvan még?
Emlékszünk, amikor préseltük őket könyvek lapjai között, majd mappába ragasztottuk?
A mostani gyerekek ugyan ezt csinálják és jó visszatekintenünk saját fiatalságunkra.

Nézd végig a képgalériát!

Melyik tetszik a legjobban?

Szarvas

Strucc

Erdei manók

Erdei tündérek


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat