18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Motiváló kiegészítő gyerekeknek a kártyajátékokhoz! – Így nem hullanak ki kezéből a lapok!

Megosztás
Kicsi lélek

Játszani jó dolog, de csak akkor, ha a gyerek minden percét kiélvezheti. A gyerekek játék útján tanulják meg a felnőtt élet alapvető szabályait, köztük a nyerni és veszíteni élményét. Nem feltétlenül jó, ha hagyjuk a gyereket mindig nyerni, mert később ez visszaüthet, téves önkép alakul ki. Ezért fontos már játék közben minden lehetőséget biztosítani számára, ha valóban nyerni tud, akkor nyerhessen.


Játszani jó dolog, de csak akkor, ha a gyerek minden percét kiélvezheti.

A gyerekek játék útján tanulják meg a felnőtt élet alapvető szabályait, köztük a nyerni és veszíteni élményét.

Nem feltétlenül jó, ha hagyjuk a gyereket mindig nyerni, mert később ez visszaüthet, téves önkép alakul ki.

Ezért fontos már játék közben minden lehetőséget biztosítani számára, ha valóban nyerni tud, akkor nyerhessen.

A kártyajátékok fejlesztik szellemi tudásukat, kombinációs készségüket, viszont kisebb gyerekeknél nehézséget okozhat, ha például egyszerre több kártyalapot kell megtartaniuk kis kezükben.

A kártyalapok könnyen kihullhatnak kezükből, és így kiteregetik lapjaikat. Mi sem szeretjük, ha az ellenfél meglátja, mi van a kezünkben, és a gyerekek sem.

Még a felnőtteknek sem mindig egyszerű megtartaniuk a lapokat kezükben, hát még egy gyereknek. A gyerekek figyelme nem úgy összpontosul, mint a felnőtteké, ezért segíthet egy kiegészítő eszköz. Ennek segítségével valóban csak arra kell koncentrálnia, milyen lapok vannak a kezében, és melyik lapot húzza ki közülük.

Ez nem más, mint a kártyatartó.

A videóban megmutatjuk, milyen praktikus, és egyszerűen használható. Az aranyos kinézet már csak plusz élmény a gyerekeknek, hiszen szeretik a színes, mesefigurákat. 

Kihull a gyerek kezéből a kártya, miközben épp játszotok?Semmi pánik! Kártyatartó!http://fejlesztojatekvilag.hu/hu/search-content/kartyatarto_kisgyermekek...

Szerző: Fejlesztő Játékvilág, 2015. november 3.

 

Facebook - Fejlesztő Játékvilág

Kártyatartó - Fejlesztő Játkvilág


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Kicsi lélek

Hirdetés




Hirdetés




Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek