18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ökotipp : Vakondok ellen

Megosztás
Kert

A vakond védett állat, mégsem szeretjük, és megtűrni sem lehet kertünkben, mert tönkreteszi a szép gyepet, kitúrja a virágokat, és ez kis állat aknamezőtket hagy maga után. Nincs is annál bosszantóbb kertünkben, mint egy vakond. Szeretnénk a fent leírtaknak megfelelően tenni ellen? Akkor nincsen más mód, mint finom, humánus módon rávenni, hogy távozzon kertünkből. Mégis hogyan? Tipp Áztassunk rongyot kerozinba, és helyezzük a vakond által kiásott alagutakba. A vakond ki nem állhatja ezt a szagot, és hamarosan kiássa magát kertünkből.


A vakond védett állat, mégsem szeretjük, és megtűrni sem lehet kertünkben, mert tönkreteszi a szép gyepet, kitúrja a virágokat, és ez kis állat aknamezőtket hagy maga után. Nincs is annál bosszantóbb kertünkben, mint egy vakond.

Szeretnénk a fent leírtaknak megfelelően tenni ellen?

Akkor nincsen más mód, mint finom, humánus módon rávenni, hogy távozzon kertünkből.

Mégis hogyan?

Tipp

Áztassunk rongyot kerozinba, és helyezzük a vakond által kiásott alagutakba. A vakond ki nem állhatja ezt a szagot, és hamarosan kiássa magát kertünkből.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat