18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Elkezdhetjük etetni a madarakat

Megosztás
Kert

Megérkezett az ősz, és gondolnunk kell a madarakra is, akik ilyenkor már csak kevés élelmet találnak a természetben, pedig nagy szükségük lenne rá, hogy télre felkészülhessenek. Teraszra, erkélyre vagy a kertbe is elhelyezhetünk nekik etetőket.


Megérkezett az ősz, és gondolnunk kell a madarakra is, akik ilyenkor már csak kevés élelmet találnak a természetben, pedig nagy szükségük lenne rá, hogy télre felkészülhessenek.

Teraszra, erkélyre vagy a kertbe is elhelyezhetünk nekik etetőket.

Nagyon fontos, hogy csak akkor kezdjük el etetni őket, ha egészen tavaszig, lelkiismeretesen megtesszük ezt, és ellátjuk őket folyamatosan magvakkal.
Miért fontos a folyamatos etetés?

Ezek az apró madarak egy helyre szoknak oda, és a későbbiekben nem tudnak, és nem is keresnek másik eledel forrást maguknak. Amennyiben egyik napról a másikra nem találnak a szokott helyükön élelmet, úgy legyengülnek és végül elpusztulnak.
Ezért alaposan gondoljuk végig, hogy elkezdjük-e az etetésüket.

Megnézem a galériát, milyen etetőket készíthetek a madaraknak!
 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat