18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Gardenexpo és Orchidea Ünnep köszönti a tavaszt!

Megosztás
Kert

Kertre kész ötletekkel, a legfrissebb kerti trendekkel és a tavasz illatával vár az idei Gardenexpo március 21-23 között a Budapest Sportarénában, új társrendezvényével, az Orchidea Ünneppel. Akár kertépítés előtt állunk, akár a teraszunkat szeretnénk kicsinosítani, a Gardenexpón minden kérdésre kész megoldásokat találunk.


Kertre kész ötletekkel, a legfrissebb kerti trendekkel és a tavasz illatával vár az idei Gardenexpo március 21-23 között a Budapest Sportarénában, új társrendezvényével, az Orchidea Ünneppel.

Akár kertépítés előtt állunk, akár a teraszunkat szeretnénk kicsinosítani, a Gardenexpón minden kérdésre kész megoldásokat találunk.

A legújabb kerti bútorok, medencék, grillek, szerszámok, kerti gépek, árnyékolástechnikai megoldások és kertépítéshez használt anyagok mind megtalálhatók a rendezvényen, ahol balkonnövényekből is bevásárolhatunk.

Az elmúlt évek tendenciájának megfelelően a nappali szinte teljesen kiköltözik a teraszunkra, erkélyünkre, a bent megszokott kényelem már kint is elérhető, köszönhetően a teljesen időjárásálló anyagoknak és huzatoknak. A kint és bent határa annyira összemosódik, hogy a felületes szemlélő számára úgy tűnhet, nem is kültéri bútorokat, hanem nappali ülőgarnitúrákat mutat be néhány kiállító.

Játék 

Egy izgalmas versenybe is be lehet kapcsolódni az idei kiállításon. Komoly fejtörést okozott már az előválogatás is a Gardenexpo Kertpályázatán, ezért nem irigyeljük a Bálint Gazda vezette zsűrit, amikor meg kell majd hozni a végső döntést. A fináléba jutott nyolc bemutatókertre – melyek mindegyike felépül a Gardenexpón – ráadásul látogatóként mi is szavazhatunk, így az első három helyezett egyaránt számíthat a szakma és a nagyközönség elismerésére, a győztes pedig ezen felül 1 millió Ft díjazásra is.

Visszatérnek az orchideák is a kiállításra.

A korábbi évekkel ellentétben azonban nem külön rendezvényként, hanem a Gardenexpón belül, azonos jeggyel lesz látogatható az Orchidea Ünnep, ahol 1500 négyzetméteren csodálhatjuk meg hazai és külföldi nemesítők növényeit és kompozícióit.

Az esküvő és a Húsvét ünnepi bemutatása mellett japánkertben és lakás enteriőrben is megjelennek az orchideák, a kiállítást és vásárt különleges bonsai bemutató is kiegészíti.

 

Nyeremény

Idén is egy kerti garnitúrát lehet nyerni fődíjként, de a rendezvényen is számos értékes nyeremény vár, érdemes előre regisztrálni a

Gardenexpo - Látogatói regisztráció

http://www.gardenexpo.hu/latogatoi-regisztracio/ oldalon!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat