18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Madárfészkek kreatívan – Költsenek otthonod közelében a madarak

Megosztás
Kert

Nem csak az embereknek van szükségük otthonra, hanem a madaraknak is. Az emberi beavatkozás hatására és az elvárosiasodás következtében egyre kevesebb hely marad a madarak számára, hogy fészket rakhassanak. Ezekkel az ötletekkel nem csak segíthetünk nekik otthont találni a költés idejére vagy télre, hanem egészen a közelünkben is tudhatjuk őket. Amennyiben jól építjük meg ezeket a fészek dobozokat, úgy nemsokára megjelenhetnek az első lakók bennük. Ezek a mesterségesen épített fészkek helyettesíthetik a fák üregeit, hasadékokat.


Nem csak az embereknek van szükségük otthonra, hanem a madaraknak is.

Az emberi beavatkozás hatására és az elvárosiasodás következtében egyre kevesebb hely marad a madarak számára, hogy fészket rakhassanak.

Ezekkel az ötletekkel nem csak segíthetünk nekik otthont találni a költés idejére vagy télre, hanem egészen a közelünkben is tudhatjuk őket.

Amennyiben jól építjük meg ezeket a fészek dobozokat, úgy nemsokára megjelenhetnek az első lakók bennük.

Ezek a mesterségesen épített fészkek helyettesíthetik a fák üregeit, hasadékokat.

Szinte bármiből készíthetünk számukra fészkeket és mi most meg is mutatjuk, milyen alapanyagokat használhatunk fel. Egy a lényeg, hogy a természetes fészküket helyettesítsük, ami annyit jelent, hogy védettnek kell lennie esőtől, széltől, akár a hótól is.

A madarak nagyon hasznosak, hiszen elpusztítják a hernyókat és kártevőket, melyek előszeretettel dézsmálják szép növényeink leveleit.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Kert

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek