18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Télálló Leander

Megosztás
Kert

Saját kísérletünket osztjuk meg olvasóinkkal, mert úgy gondoljuk, hogy sokak számára a csodával érhet fel a Leander télállóvá tétele. Pink, vanília, hófehér, halvány rózsaszín, cirmos, és ez mind a Leander színeit jellemzi. Minél extrémebb a szín és mintázat, annál nemesebb ez a mediterrán növény. Ki nem ácsingózik például Horvátországban a hatalmas Leander ligetek után!


Saját kísérletünket osztjuk meg olvasóinkkal, mert úgy gondoljuk, hogy sokak számára a csodával érhet fel a Leander télállóvá tétele.

Pink, vanília, hófehér, halvány rózsaszín, cirmos, és ez mind a Leander színeit jellemzi.

Minél extrémebb a szín és mintázat, annál nemesebb ez a mediterrán növény.

Ki nem ácsingózik például Horvátországban a hatalmas Leander ligetek után!

De miért is írunk éppen a tavasz kapujában erről az igen népszerű növényről?

Azért, mert most már hiteles eredménnyel szolgálhatunk minden leander kedvelőnek, ugyanis kipróbáltunk egy módszert kertben kiültetett nővénnyel, és jelen állás szerint, mint azt a képek is bizonyítják, a növényünk él és virul! Tehát, az idén, akinek van kertje, ki is ültetheti a földbe, mert nem kell télre kiásnia!

Október eleje óta izgultunk, beválik-e módszerünk. A tél túlnyomó részén túl vagyunk, és a legnagyobb mínusz fokokat is átvészelte sértetlenül.
Leveli makkegészségesek, és már alig várja növényünk a fagyos szentek távozását, hogy ismételten elkápráztathasson bennünket szépségével.

Honnan származik az ötlet?

Mint sokan mások, mi is készülődtünk a növény fagyzugtól mentes helyre vitelével, amikor is megláttuk a hatalmas dézsát, ami leküzdhetetlen akadályt jelentett súlya miatt. Ráadásul már nem sok lehetőségünk volt ennél nagyobb dézsát sem beszerezni. Ekkora tömeget becipelni egy lépcsőházba szinte lehetetlen.

Elhatároztuk, hogy különböző szigetelő anyagokat keresve az interneten, kitaláljuk, hogyan élhetné túl növényünk a telet a kertben.
Mi más lehetne jobb szigetelő, mint a hungarocell!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat