18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tojásból játék kicsiknek és nagyoknak!

Megosztás
Kert

Nem, nem tévesztettük el az időpontot, nincsenhúsvét! Tojásokat nem csak keresgélni lehet. Egyszerű játék első sorban a gyerekeknek, amikor meghívják barátaikat magukhoz. Étellel dobálózni koránt sem illendő, de ezeket a tojásokat bátran eldobhatják vagy szét is törhetik egymás fején, mert nem tojás fog kifolyni belőle. Megmutatjuk,  hogyan készíthető tojásból játék nyáron. Azért emeljük ki a nyári hónapot és a kültéri programot, mert ami kiszóródik a tojásokból, az nem mutat jól a nappali szőnyegén.


Nem, nem tévesztettük el az időpontot, nincsenhúsvét!

Tojásokat nem csak keresgélni lehet.

Egyszerű játék első sorban a gyerekeknek, amikor meghívják barátaikat magukhoz.

Étellel dobálózni koránt sem illendő, de ezeket a tojásokat bátran eldobhatják vagy szét is törhetik egymás fején, mert nem tojás fog kifolyni belőle.

Megmutatjuk,  hogyan készíthető tojásból játék nyáron.

Azért emeljük ki a nyári hónapot és a kültéri programot, mert ami kiszóródik a tojásokból, az nem mutat jól a nappali szőnyegén.

Mossuk meg a tojást és az aljára fújjunk lyukat. Jóval nagyobbat, mintha a tojást kifújáshoz készítenénk elő. Ezen a lyukon kell majd belehelyeznünk a puffasztott rizst, konfettit vagy, amit mi szeretnénk. Rázva távolítsuk el a tojást belőle.

Be is festhetjük a tojásokat.

Töltsük meg őket és ragasztó segítségével fedjük be kör alakú papírral.

Ilyen, amikor széttörik.

Konfetti vagy fényes csomagolópapír darabokat is beletölthetünk.

Indulhat a móka és a tojásdobálás.

Tipp

Előre érdemes elterveznünk, milyen tojás alapanyagból készült ételeket készítsünk. Válasszunk olyan receptet, amihez nem kell a tojásokat kettéválasztanunk fehérjére és sárgára.

Például tojásos galuskát friss salátával!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat