18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Virág trendszínek ősszel - Virág szín trend 2014 ősz

Megosztás
Kert

A kifinomult virágkötészet minden évben megújul, és akár csak a divatban, virágok terén is beszélhetünk trendről.  A Panton 2014 őszi virágszínei megint tökéletesek és rabul ejtőek. Dáliák sangria és narancsos színben. A Panton minden évben kiválasztja az évszakhoz illő divatszíneket, még virágok esetén is. Tehát, aki igazán divatos virágcsokrot szeretne köttetni magának, vagy csak nem tudja eldönteni a sok szín közül, melyiket válassza, kövesse a trendet. Milyen növényekkel párosíthatjuk a dáliát? Őszi álom sötétvörös, lila és rózsaszín kompozícióban


A kifinomult virágkötészet minden évben megújul, és akár csak a divatban, virágok terén is beszélhetünk trendről.  A Panton 2014 őszi virágszínei megint tökéletesek és rabul ejtőek.

Dáliák sangria és narancsos színben. A Panton minden évben kiválasztja az évszakhoz illő divatszíneket, még virágok esetén is.

Tehát, aki igazán divatos virágcsokrot szeretne köttetni magának, vagy csak nem tudja eldönteni a sok szín közül, melyiket válassza, kövesse a trendet. Milyen növényekkel párosíthatjuk a dáliát?

Őszi álom sötétvörös, lila és rózsaszín kompozícióban

Ezek a színek igazán illenek az őszhöz, a sötétvörös tüzes szín pedig melegséget áraszt. Az őszi dáliák pompásan mutatnak csokorba kötve. Párosítsuk zöld juharlevelekkel, orbáncfűvel -(Hypericum), csipkebogyóval, leveles ágakkal. Használjunk bátran kövi növényeket is csokorba kötve. Ehhez drótra kell erősíteni őket.

De nem csak a virágok díszíthetik otthonunkat ősszel, hanem a vázák is, melyekbe elhelyezzük őket.  Rusztikus, kicsit régies hatású üvegekbe téve megőrizhetjük a dáliák romantikus hangulatát. A virág önmagában is szépen díszít, ezért ne vonjuk el róla a figyelmet harsány és feltűnő vázával.

A változatos növényekből összeállított kompozíciók nyugtatólag hatnak a gondolatokra.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat