18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Melyik karácsonyi kaktusz lila? - Mi a neve? - Schlumbergera truncata

Megosztás
Kert

Igazi különlegesség a lila karácsonyi kaktusz. A neve is az - Schlumbergera truncata. Számtalan karácsonyi kaktusz fajta létezik, és ezek közül a Schlumbergera truncata az, amelyiknek lila színe van, jobban mondva sok színben létezik, de lila színe csak ennek a fajtának van.


Igazi különlegesség a lila karácsonyi kaktusz.

A neve is az - Schlumbergera truncata.

Számtalan karácsonyi kaktusz fajta létezik, és ezek közül a Schlumbergera truncata az, amelyiknek lila színe van, jobban mondva sok színben létezik, de lila színe csak ennek a fajtának van.

Gondozása semmiben nem tér el a hagyományos karácsonyi kaktuszétól.
Ma már az interneten is van lehetőségünk növényt rendelni, de ha biztosra szeretnénk menni, akkor érdemes személyesen meglátogatnunk a közelünkben található nagyobb kertészetet. Így biztosak lehetünk a színárnyalatban.
Semmihez nem hasonlítható ez a szép lila szín!

Schlumbergera truncata

Karácsonyi kaktusz gondozása


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat